Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia a recunoscut că a mințit în declarațiile inițiale

 Stamen Diana
.

Agresoarea Cristinei Joia, designerul de la Visuri la cheie, de la ProTV, a fost arestată pentru 30 zile de zile sub acuzația de loviri și alte violențe. Femeia care a desfigurat-o pe vedetă a recunoscut că a mințit în declarațiile inițiale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Designerul de la Visuri la cheie a ajuns de urgență la spital, după ce în weekend a fost bătută într-un magazin din Capitală. Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată, marți, pentru 30 de zile. Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a mințit în declarațiile inițiale, așadar vedeta de la ProTV nu i-a rupt ștergătorul, ci doar i l-a ridicat.

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia a fost prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 4, cu propunere din partea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare, potrivit stirileprotv.ro. Agresoarea a fost arestată pentru 30 zile de zile sub acuzația de loviri și alte violențe. Poliţiştii au intrat în posesia imaginilor bătăii, filmate de camerele de supraveghere ale magazinului din București, în care s-a petrecut incidentul violent.

femeia-care-a-desfigurat-o-pe-Cristina-Joia-1femeia-care-a-desfigurat-o-pe-Cristina-Joia-1

Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată

Într-un dialog cu reporterii, femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia susține că nu a lovit-o cu niciun obiect, ci că i-a dat un pumn în față. De asemenea, Ștefania Andrei declara că a fost provocată, pentru că designerul de la Visuri la cheie i-ar fi rupt ștegătorul și ar fi înjurat-o. Agresoarea Cristinei Joia a fost arestată pentru 30 de zile și a recunoscut că a mințit în declarațiile inițiale.

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Joia a depus plângere împotriva femeii care a desfigurat-o. Cine este femeia care a agresat-o în plină stradă

Citește și: Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia, de la Visuri la Cheie, a mințit în declarația inițială. Ce spune femeia acum și ce pedeapsă riscă

Iată ce a spus inițial Ștefania Andrei:

Reporter: Bună seara! Ce s-a întâmplat?

Femeie: Mi-a rupt ștergătorul de la mașină.

Reporter: Și asta a justificat să fiți atât de pornită?

Femeie: Nu…

Reporter: Și de ce ați lovit-o?

Femeie: Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…

Reporter: Soluția este să o lovești?

Femeie: Nu, nu este o soluție.

Reporter: Îți pare rău? Consideri că ai greșit?

Reporter: Ați văzut că ați lăsat-o acolo într-o baltă de sânge?

Femeie: Nu era nicio baltă de sânge. Am lovit-o și am… pur și simplu…

Reporter: V-ați imaginat că o astfel de răzbunare se poate solda cu asemenea consecințe?

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton