Câinele lui Joe Biden ar putea intra în istorie: este primul câine adoptat care ajunge la Casa Albă. A fost salvat de la hingheri

 Cica Cristina
.

Joe Biden este noul președinte american ales, iar Kamala Harris prima femeie care a fost aleasă pentru Casa Albă. O altă premieră este că Major, câinele liderului, este primul câine adoptat care ajunge la Casa Albă, după ce a fost salvat de la hingheri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

O serie de premiere odată cu alegerea unui nou președinte în Statele Unite. Prima femeie vicepreședinte al Statelor Unite, prima soție de președinte care urmează să muncească full-time și primul câine adoptat care ajunge la Casa Albă.

Vicepreședintele Kamala Harris s-a ales cu titulatura „Obama feminin”, iar Jill Biden a anunțat că nu are de gând să renunțe la job-ul de profesoară de limba engleză la Northern Virginia Community College.

Cum a ajuns Major dintr-un adăpost de animale la Casa Albă

Pe lângă aceste premiere, notabil mai este și că Major va fi primul câine adoptat care ajunge la Casa Albă. Animalul de companie din rasa ciobănesc german a fost adoptat de familia Biden în urmă cu doi ani, după ce a fost abandonat de mic și a ajuns într-un adăpost de animale din Delaware.

'Astăzi este ziua norocoasă a lui Major. Nu numai că și-a găsit o casă pentru totdeauna, dar a fost adoptat de vicepreședintele Joe Biden și Dr. Jill Biden! Acum, adopția este oficială. Mult noroc, Major! ', a transmis adăpostul de animale pe pagina de Facebook, în noiembrie 2018.

Inițial, presa internațională scria că familia Biden a intenționat doar să-i oefere un adăpost temporar, însă la rugămințile fiicei lor, Asfhely, ciobănescul german a fost adoptat definitiv.

Soarta lui Major s- schimbat la 180 de grade, iar acum va ajunge la Casa Albă.

Donald Trump nu a avut animale de companie

Donald Trump a fost unul dintre puținii lideri americani care nu au avut animale de companie pe care să le aducă la Casa Albă, în ultimii 200 de ani, potrivit stirileprotv.ro.

Exceptând liderii James Knox Polk și Andrew Johnson, toți președinții americani au avut animale de companie.

Joe-Biden-2Joe-Biden-2

A fost înregistrat și un record, de 48 de animale la Casa Albă, dintre care șase câini și două pisici, deținut de Franklin Roosevelt, al treizeci și doilea președinte al Statelor Unite ale Americii.

În afară de câini și pisici, la Casa Albă au ajuns și animale sălbatice, precum lei și crocodili.

Citește și: Cine este Joe Biden, contracandidatul lui Trump, la președinția SUA.Mai multe tragedii i-au marcat viața

Citește și: Cine este Jill Biden, soția lui Joe Biden.Profesoara l-a salvat după moartea soției și a fiicei sale de 1 an

Citește și: Ce a declarat Gabi Cristea despre Anca Serea și familia ei numeroasă.Prezentatoarea TV a spus totul despre al treilea copil

Citește și: Serialul „Trăsniții' de la Prima TV ia sfârșit, la 17 ani de la difuzare.Motivul pentru care a intrat în Cartea Recordurilor

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton