Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: "Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze"

 Cica Cristina
.

Tenismenul Horia Tecău a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Sportivul nu a prezentat simptome și i-a îndemnat pe cei cu care a intrat în contact să se testeze!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep s-a vindecat, însă acum și Horia Tecău a anunțat că a fost depistat cu COVID-19.

Sportivul a precizat că nu are niciun simptom și se află în prezent în izolare. A aflat că a contractat virusul care a făcut ravagii în lume în urma unui control de rutină. Va sta în autoizolare până la efectuarea unui nou test.

Horia Tecău: „Nu am niciun simptom”

Tenismenul i-a îndemnat pe toți cei cu care a intrat în contact să se testeze la rândul lor.

„În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment m-am autoizolat până voi efectua un nou test”, a anunțat Horia Tecău pe rețelele de socializare.

Horia-Tecau-1Horia-Tecau-1

Horia Tecău în vârstă de 35 de ani este pe nr. 21 mondial la dublu. Sportivul a fost ultima dată pe teren luna trecută, când a pierdut în fața lui Jean-Julien Rojer, în optimi la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Horia Tecău este al treilea jucător român de tenis infectat cu COVID-19, după Simona Halep și Ana Bogdan. De asemenea, și alți sportivi români au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, printre care se numără jucătoarea de handbal Cristina Neagu, gimnasta Larisa Iordache, înotătorul Robert Glinţă sau luptătorul Alin Alexuc.

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul:'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Beatrice Rancea, infectată cu COVID-19, surprinsă fără mască la Opera Națională. Imaginile au devenit publice:”Am păstrat distanțarea socială”

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele:'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină:„Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă'. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton