Adrian Petrache, finalist X Factor! Cântă pentru prima oară alături de Florin Salam, unchiul său

 Cica Cristina
.

Adrian Petrache este în marea finală X Factor! În ultima ediție, de vineri, concurentul va pregăti un moment special cu unchiul lui, Florin Salam. Cei doi vor fi pentru prima oară pe aceeași scenă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vineri, 18 decembrie, va fi marea finală X Factor. Adrian Petrache se numără printre finaliști și va pregăti un moment special alături de unchiul lui, Florin Salam.

Sezonul cu numărul 9 își va afla curând câștigătorul, însă până atunci mai sunt de savurat multe momente speciale. Unul dintre acestea îi are drept protagoniști pe Adrian Petrache și Florin Salam, pe scena X Factor.

Adrian-Petrache-X-FACTOR4Adrian-Petrache-X-FACTOR4

Adrian Petrache a cucerit nu doar jurații, ci și publicul cu timbrul său special, talentul desăvârșit și prezența sa. Nu degeaba a ajuns în finală! Acum, se pregătește pentru marele premiu și a ales să facă un moment alături de unchiul lui celebru, Florin Salam.

Florin Salam și Adrian Petrache la X Factor, primele imagini

Primele imagini cu cei doi, pentru prima oară pe aceeași scenă, au făcut deja furori, iar momentul ar putea intra în istoria concursului. Pe Instagram au fost publicate mai multe fotografii cu Adrian Petrache, Loredana Groza și Florin Salam, pentru pregătirea momentului.

'Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam', a fost mesajul transmis pe pagina X Factor România.

Desigur, și ceilalți finaliști vor performa la rândul lor alături de un invitat special. Astfel, Sonia Mosca din echipa Deliei va cânta cu Monica Anghel, Super 4, grupul lui Florin Ristei, va urca pe scenă alături de Raluka, iar Andrada Precup din echipa lui Ștefan Bănică va avea un moment cu Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

Adrian Petrache, schimbare de look la X Factor

Adrian Petrache s-a pregătit temeinic pentru finala X Factor, și nu doar vocal! Nepotul lui Florin Salam s-a lăsat pe mâna hairstylistilor și a optat pentru o schimbare de look surprinzătoare, fresh, care să-i pună în evidență trăsăturile.

Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache', a transmis Loredana Groza în momentul în care a ales să meargă în finala X Factor cu Adrian Petrache.

Cine este Adrian Petrache de la X Factor

Adrian Petrache este nepotul lui Florin Salam și nu este pentru prima dată la un concurs de talente. A participat și la Românii au talent, în luna martie, unde, de asemenea, a impresionat juriul și publicul.

Andra s-a ridicat în picioare și s-a bucurat de momentul special creat de tânăr. Adrian Petrache a interpretat live piesa lui Tracy Chapman, ‘Give Me One Reason, cântând și la chitară. Smiley a fost, la rândul lui, atât de plăcut impresionat încât a precizat că ar fi meritat un Golden Buzz, doar pentru a i se vedea reacția. A dat tot ce a avut mai bun pe scenă și i-a impresionat pe toți, deopotriva juriu și public, cu talentul său.

Citește și: Nepotul lui Florin Salam, primele declarații după ce a făcut senzație la X Factor:”A fost bucurie foarte mare pentru mine”

Citește și: Nepotul lui Florin Salam a făcut senzație la „Românii au talent”. Andra s-a ridicat în picioare:”Este o realizare imensă!”

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături:„I-aș fi dat cu coșul în cap!'

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Adrian Petrache de la X Factor este stundent la Drept

Povestea tânărului care a luat notă mare la Bacalaureat a ajuns virală în vară, grație sincerității sale. Adrian Petrache a menționat că este singurul din familie care a reușit să termine 12 clase și să ia BAC-ul.

„Sunt student la Facultatea de Drept. Nimeni din familia mea nu a apucat să meargă la facultate și mama mea a terminat 12 clase și a luat Bacalaureatul, dar din partea noastră, a bărbaților, nu a mai făcut nimeni asta.

Experiența Românii au talent e cea mai importantă apariție pentru mine. Este o realizare imensă! Mi s-au înmuiat picioarele, vorbesc serios! Sunt dintr-o familie de lăutari, familia mea din asta își câștigă existența!’ a declarat Adrian Petrache, la Românii au talent.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton