Adevărul din spatele divorțului dintre Larisa și Alin Oprea, după 22 de ani de căsnicie: "El are o altă parteneră. Distanța nu e bună"

 Cica Cristina
.

Larisa și Alin Oprea ar întâmpina probleme serioase în căsnicie, cei doi fiind în pragul divorțului! Acum s-a aflat și motivul care ar sta în spatele rupturii dintre cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Alin Oprea sunt căsătoriți de 22 de ani, iar, în ciuda distanței, lucrurile păreau să meargă bine între ei. Din păcate, în realitate, lucrurile ar asta cu totul diferit, cei doi fiind în pragul divorțului.

La scurt timp după ce s-a spus că s-au despărțit, Larisa a confirmat, prin interemdiul unui comentariu postat pe contul de socializare. Totul a pornit de la imaginea publicată de aceasta, în care apare alături de cei doi copii. „Nu pot exprima în cuvinte iubirea mea pentru voi. La mulți ani iubirile mele, copiii mei perfecți! ❤️’, a scris Larisa.

Citește și: Raluca Zenga, primele declarații despre divorțul de Walter:'M-am gândit să liniștesc apele'

Prietenii virtuali au remarcat lipsa lui Alin Oprea: 'Să știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin”.

Citește și: O mai ții minte pe Andrea del Boca, actrița din Perla Neagră?La 54 de ani arată perfect, după ce a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus!

Larisa a răspuns, lăsând să se înțeleagă că între ei nu mai e nimic: „Să-l uităm”, a transmis partenera lui Alin Oprea despre soț.

Mai multe surse din anturajul lor spun că Alin Oprea ar avea deja o altă parteneră: „De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui și-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?!”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

Citește și: Cameron Diaz dezvăluie motivele pentru care a renunțat la actorie și nu vrea să mai audă de Hollywood:„Când faci un film, le aparţii…'

Larisa-si-Alin-Oprea-1Larisa-si-Alin-Oprea-1

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton