Fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan! Carmin nu este la prima abatere

 Oana Pantazi
.

Carmin, fiul lui Marian Ionescu a fost prins trecent drogat la volan. Din păcate, tânărul nu este la prima abatere, în trecut el fiind implicat și într-un dosar de trafic de substanțe interzise.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Marian Ionescu, de la Direcția 5, a fost prins drogat cu cocaină la volan, sâmbătă noapte, și din nefericire, tânărul nu este la prima abatere, numele său fiind menționat și în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri'.

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

Valoare pozitivă la consumul de cocaină

Deși, lungul timpului, tatăl său a încercat să-l țină departe de tentații – o bună perioadă, Carmin a fost dependent de jocurile de noroc și de pariurile sportive -, se pare că tânărul a „recidivat”, de data aceasta el fiind surprins drogat la volan.

'La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, pol din cadrul Brigăzii Rutiere,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale „Direcția 5”. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test care a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cocaină. În cauză s-a întocmit dosar penal', scrie în comunicatul Poliției, citat de antena3.ro.

Implicat într-un dosar de trafic de droguri

Numele fiului lui Marian Ionescu a apărut, de altfel, și în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri', unde acesta a fost citat în calitate de martor, dar Carmin a scăpat de dosarul de la DIICOT. În schimb, despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc și mașini scumpe s-a scris nu o dată în presa tabloidă, numele său fiind implicat în tot felul de povești scandaloase.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

Foto: antena3.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton