Răzvan Simion a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Lidia Buble de ziua lui

 Stamen Diana
.

Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, însă artista nu a rămas indiferentă de ziua de naștere a fostului ei iubit. La 40 de ani, matinalul de la Antena 1 a avut parte de o surpriză din partea fostei iubite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 8 august, Răzvan Simion a împlinit vârsta de 40 de ani, iar Lidia Buble i-a pregătit o surpriză, semn că cei doi au rămas în relații foarte bune, chiar dacă nu mai sunt un cuplu.

Citește și: Despărțiți, dar împreună! Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion când credeau că nu-i vede nimeni

Lidia Buble a postat pe Instagram o imagine cu Răzvan Simion cu mesajul 'La mulți ani binecuvântați!', iar asta nu e tot, artista a postat și o serie de imagini amuzante cu matinalul din emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Răzvan Simion a rămas în continuare managerul Lidiei Buble, iar cei doi au acum o relație strict profesională. Recent, artista a recunoscut chiar în emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani' că încă locuiește în aceeași casă cu matinalul.

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

img-7img-7

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunța despărțirea de Lidia Buble. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, într-o călătorie a regăsirii de sine, dar au rămas o echipă și buni prieteni.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!’
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!’
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!’ L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!’
, a transmis Răzvan Simion pe Instagram.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton