Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor: "Să nu mai zică nimeni nimic"

 Cica Cristina
.

Jador a fost eliminat de la Survivor, din cauza unei accidentări serioase și deja a revenit în România. Faimosul a spus lucrurilor pe nume și a vorbit despre majoritatea colegilor săi, printre care și Culiță Sterp. Artistul a ținut să lămurească și în ce relații este acum cu prietenul lui, după ce a ieșit din competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jador a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate, după ce și-a rupt meniscul în trei locuri. Faimosul face recuperare și în cazul în care tratamentul nu va funcționva, va fi nevoit să se opereze.

Jador-1-3Jador-1-3

Invitat la Teo Show, Jador a vobit despre ce se întâmplă în competiție, cum se simte și nu a omis să spună tot ce crede despre colegii lui din echipă. Jadro a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiecăruia, inclusiv la adresa prietenului său, Culiță Sterp.

Jador: „Îl iubesc pe Culiță'

După ce s-a speculat că relația lui cu prietenul său, Culiță Sterp, s-ar fi deteriorat, Jador rupe tăcerea. S-a vorbit inclusiv despre trădare, însă Faimosul lămurește că nu a fost vorba despre așa ceva, iar cei doi sunt în continuare aceeași buni prieteni care au intrat în competiție.

Jador susține că și el și-a înjurat prietenii la un moment dat, însă nu cu răutate, ceea ce s-a întâmplat și în cazul lor. Așa că a descris succint, dar cuprinzător relația sa de acum cu Faimosul Culiță Sterp: „Are un suflet la fel de bun, îi iubesc toată familia. Culiță mă iubește si eu îl iubesc pe el, să nu mai zică nimeni nimic'.

Se pare că între cei doi nu a rămas nicio urmă de ranchiună, ci doar condițiile în care au trăit și contextul au dus la un conflict, care nu s-a adâncit deloc pe parcurs.

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:”Am crezut că nu te descurci”

Citește și: Jador regretă că Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor din cauza lui:”Am despărțit o iubire”

Citește și: Sindy de la Survivor, dusă de urgență la spital cu Salvarea:„Ne-am panicat'

Citește și: Mihai Bobonete, despre fosta soţie a lui Răzvan Simion:„Mă rugam să o calce tramvaiul'

Jador, cuvinte de laudă la adresa colegilor de la Survivor

De asemenea, el și-a caracterizat și ceilalți colegi, în câteva cuvinte.

„E campion, mi-aș dori să fiu atât de calculat ca el, un bun simț ieșit din comun, nu deranjează', l-a caracterizat el pe colegul lui Cosmin Stanciu.

Cuvinte de laudă a avut și la adresa fetelor. Despre Alexandra Stan a spus că are un suflet bun, despre Roxana Nemeș a spus că este o fată frumoasă, iar despre Simona Hapciuc a spus că este „o mamă luptătoare, își dorește cu ardoare să-i ofere fiului ei tot'. Cel mai mult s-a atașat de Majda, despre care a spus că o iubește din tot sufletul, iar dacă se va însura își dorește ca viitoarea lui soție să aibă sufletul ei.

Jador l-a numit „trădător' pe Culiță Sterp

Speculațiile privind ruptura dintre Jador și Culiță Sterp au început după ce a fost atacat de colegii săi pentru comportamentul lui, pe care mulți l-au considerat nepotrivit. În acel moment a răbufnit, și-a jignit o parte din colegii săi și a spus ce crede cu adevărat despre ei.

„În ultimul timp, majoritatea oamenilor din echipă îmi scot mie defectele în evidență. Știți ce a spus Iisus Hristos? Să arunce cu piatra cei fără de păcat. Care din ei e fără de păcat? Zanni fură și vorbește mai urât decât toți dintre noi. Zanni e un om fără inimă bună, nu are inimă bună.

Alexandra Stan este șerpoaică, dacă îți este bine e cu tine, dacă nu e cu celălalt. Nemeș nu-și asumă niciodată dacă pierde sau câștigă tot cu nasul pe sus e. E un om încrezut. Culiță credeam că e fratele meu. Culiță e un trădător, pentru mine e un trădător. Simona, niciun bărbat nu vorbește mai urât cum vorbește Simona’, a spus atunci cântărețul.

Între timp, Jador a revenit la sentimente mai bune, i-a trecut supărarea, nu a pus nimic la suflet și a rămas în relații bune cu toți concurenții.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton