Silviu Nedelea, din nou la Chefi la Cuțite. De ce a fost invitat

 Cica Cristina
.

Surpriză de proporții la Chefi la cuțite de la Antena 1! Revine fostul semifinalist din sezonul 6, Silviu Nedelea, cuțit de aur ales de Florin Dumitrescu în sezonul cu numărul 6 revine. El va fi într-o nouă postură, iar emoțiile sunt mari, pentru că rolul presupune o presiune uriașă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ușile emisiunii Chefi la cuțite se deschid pentru un nou jurat luni seara. Invitatul special în noua ediție este nimeni altul decât Silviu Nedelea, care pare că va aduce o presiune în plus între cei trei chefi, în ceea ce privește lupta pentru amulete.

Chefi-la-cutite-1-1Chefi-la-cutite-1-1

Silviu Nedelea, din nou la Chefi la Cuțite

Nici sarcina fostului concurent de la Chefi la cuțite nu este deloc simplă, dat fiind că, în calitate de invitat special, va trebui să jurizeze cele trei farfurii atent pregătite de chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu.

'Cătălin, hai să mergem! Luăm pauză noi doi. Dă-i direct amuleta lui Florin, că pierdem timpul', va spune chef Bontea după ce aude cine va juriza farfuriile.

Citește și: Trecutul neștiut al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite:”Am patru frați, am muncit din greu”

Citește și: Georgiana Neda Ebru, de la Chefi la Cuțite, o viață plină de tragedii:„Mama a fost ucisă'

Citește și: Primele imagini cu Vera Miron după ce s-a întors de la Survivor.„Sorin și Albert s-au certat din cauza mea'

Citește și: Jador se duce direct să se întâlnească cu Georgiana, când se întoarce de la Survivor: „O iubesc”

Cine este Silviu Nedelea, invitatul serii de la Chefi la cuțite

Reamintim că Silviu Nedelea a mai fost în platoul Chefi la cuțite, însă în calitate de concurent. A ajuns până în etapa semifinalelor, ratând marea finală în sezonul șase. El a fost cuțit de aur ales de Florin Dumitrescu.

'Emoțiile sunt mult mai mari și mult mai diferite față de când am fost concurent. Mi-au fost mentori, acum trebuie să îi jurizez', susține Silviu Nedelea.

Deși tachinările nu vor lipsi de la bancurile de lucru are chefilor, Cătălin Scărlătescu are încredere în obiectivitatea oricărui invitat ce decide soarta amuletelor: 'Nu cred că Silviu își va permite să nu jurizeze într-un fel normal!'.

Rămâne de văzut cum va decurge proba, pentru ce amuletă se luptă chefii și ce verdict va da, până la urmă, Silviu Nedelea.

Discuții… la cuțite între cei trei chefi

Dumincă seară, chefii au intrat într-o nouă competiție a amuletelor sezonului 9. Oboseala fizică și psihică a juraților, ce s-au întrecut până în acest moment în 25 de probe culinare, a dat naștere unor discuții…. la cuțite între cei trei. Tema impusă de prezentatoarea Gina Pistol a fost antreuri pentru masa de Paște. Această nouă probă a venit la pachet cu un avantaj pe măsură, iar Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea s-au luptat pentru amuleta supremă.

Alexandru Popescu a fost invitatul special al serii, iar la momentul jurizării a fost de părere că cea mai echilibrată farfurie a fost cea a lui chef Florin Dumitrescu. 'Ați muncit foarte mult și vreau să vă felicit. A fost un dish elaborat!', a apreciat juratul.

Florin Dumitrescu, o nouă amuletă câștigată la Chefi la cuțite

Prin urmare, cheful și-a adăugat o nouă amuletă în colecția sa de sezonul acesta și și-a securizat, pentru moment, primul loc în ierarhia cartolinelor norocoase.

Ultima amuletă câștigată îi va oferi un avantaj foarte mare: îi va permite în battle-uri să combine puterea oricăror două amulete a celorlalți doi chefi și să își construiască amuleta suprem.  'Îmi doream amuleta asta foarte tare', a mărturisit acesta.

Nick de la N&D, la Chefi la cuțite

Tot diseară, personaje speciale și preparate pe măsură își vor face apariția cu doar câteva etape înainte ca jurizările pe nevăzute să se încheie. Unul dintre ei este Nick de la N&D, care vine alături de fiica sa.

'Eu sunt foarte emoționată, am un gol în stomac. Îmi tremură mâinile. S-a declanșat panica! Până acum nu înțelegeam de ce concurenții au atâtea emoții!', va spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton