Sindy de la Survivor, dusă de urgență la spital cu Salvarea: „Ne-am panicat”

 Mirea Roxana
.

Sindy de la Survivor România a fost luată cu ambulanța și dusă de urgență la spital. Războinicei i s-a făcut rău și nu a mai fost în stare să răspundă la întrebările colegilor ei de echipă, care o întrebau dacă se simte bine. Andrei Dascălu a oferit mai multe detalii despre starea în care s-a aflat Sindy.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sindy s-a simțit rău și a fost dusă cu salvarea la spital. Războinicei i s-a făcut rău după un Consiliu. Sindy se simțea foarte amețită și, la un moment dat, a spus că nu se mai poate ține pe picioare. Colegii acesteia de echipă s-au panicat după ce tânăra nu reușea să răspundă la întrebările lor și ale medicului.

si11si11

Chiar când am ieșit din Consiliu, eu și Marius eram fix lângă ea, am întrebat-o dacă se simte rău, nu răspundea. La un moment dat i s-au lăsat puțin picioarele și zicea că se simte foarte, foarte amețită. Am strigat la doctor, a venit, se uita la ea și a început să-i pună niște întrebări, ea nu răspundea și ne-am cam panicat', a spus Andrei Dascălu.

Citește și: Cum arăta Sindy, înainte de Survivor.Războinica a pozat sexy

Citește și: Sindy de la Survivor are o soră geamănă.Nu seamănă deloc una cu cealaltă

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:„Am crezut că nu te descurci'

Citește și: Starlin, eliminat de la Survivor.„I-am demonstrat fetiței mele că orice e posibil'

Sindy, dusă cu ambulanța la spital, la Survivor

Andrei Dască a continuat să ofere mai multe detalii despre starea în care se afla Sindy, la Survivor. El a spus că nu știau ce se întâmpla cu ea, iar, în câteva minute, a venit și ambulanța care a dus-o la spital.

„Nu știam ce se întâmplă cu ea, știam că e foarte amețită, nu știam dacă se va întâmpla ceva mai rău atunci pe moment. La câteva minute a venit ambulanța, a luat-o și a dus-o la spital.

Momentan nu știm nimic despre ea, dacă i s-au făcut ceva analize, probe, nu știm nimic. Este cea mai bună dintre fete, sper să-și revină cât mai repede, să nu fie grav și să se întoarcă în echipă', a mai declarat Andrei, după incident, potrivit Kanal D.

Cine este Sindy de la Survivor România

Sindy de la Survivor are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Concurenta este născută în Brașov și are o soră geamănă. Tânăra a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout.

Concurenta spune despre ea că este o fire ambițioasă și consideră că va face față tuturor provocărilor. Pentru războnică, lipsa condițiilor din Republica Dominicană nu va fi un impediment pentru a ajunge în marea finală.

Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa, a declarat Sindy de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton