Adelina Pestrițu se lansează în afaceri împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea. Vor să facă bani cu produse de lux| EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor să dea lovitura în afaceri. Cei doi au găsit o nouă modalitate de a face bani și își vor deschide un magazin cu ceasuri de lux. Vedeta a dezvăluit că magazinul se va deschide în curând.

Când vine vorba de familia lor, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea fac orice ca să-i asigure fiicei lor un viitor strălucit. Vedeta și soțul ei se lansează în afaceri și vor vinde ceasuri de lux. Ceasurile pe care cei doi le vor comercializa costă câteva mii de euro, fiind cunoscute și apreciate de oamenii cu bani.

Adelina Pestrițu a mărturisit că magazin va fi deschid în curând, însă deocamdată sunt la capitolul amenajări. Vedeta este mândră că soțul ei se gândește să îi asigure un viitor strălucit fiicei lor, Zenaida.

'Împreună cu soțul meu vom da drumul unui magazin de ceasuri. O să-l lansăm în curând. Deocamdată suntem la nivelul de amenajări și când o să fie gata în totalitate, cu siguranță o să anunțăm și lansarea oficială', a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate pentru VIVA!.

Motivul pentru care Virgil Șteblea nu vrea să apară în fața camerelor

Soțul Adelinei Pestrițu preferă să stea departe de camerele de filmat, iar vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care Virgil Șteblea nu apare atât de des la TV. A știut de la bun început că soția lui este în atenția presei, însă a preferat ca el să nu facă parte din această lume.

'Soțul meu este ușor timid și nu prea îi place să fie în fața camerei, preferă mai mult în spate. El a zis de la bun început că nu e persoană publică și de ce ar trebui să i se ia lui interviuri. OK, că sunt interviuri de familie… povestim noi despre cea mică. Cu chiu, cu vai îl mai conving, dar nu îi place în lumina reflectoarelor. El este un bărbat serios cu copil acasă și care își dorește să dezvolte o afacere frumoasă și de viitor pentru familia lui.', a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate pentru VIVA!.

FOTO: Facebook, Instagram

Adelina PestrițuAdelina Pestrițu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton