O mai ții minte pe Suri, fetița lui Tom Cruise? La 13 ani, a devenit o domnișoară incredibil de frumoasă

 Oana Popoiag
.
Suri, fiica lui Tom CruiseSuri, fiica lui Tom Cruise

În urmă cu circa 10 ani, fotografiile cu Tom Cruise și adorabila sa fiică, Suri, făceau deliciul publicului. După ce actorul a divorțat de mama lui Suri, aceasta nu a mai fost urmărită de paparazzi cu aceeași frenezie. Drăgălașa fetiță se află acum în pragul adolescenței și este o tânără extrem de frumoasă. Pe care tatăl ei nu a mai văzut-o, se pare, de ani de zile.

Când s-a născut Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, în 2006, presa a explodat. Fiecare fotografie cu fetița cu ochi albaștri și trăsături extraordinary de frumoase făcea înconjurul lumii, iar revista Vanity Fair a plătit bani grei pentru primul pictorial de familie.

Tom Cruise era mândru de fetița sa, pe care nu o lăsa din brațe nicio clipă, dar totul s-a năruit în clipa în care a intervenit divorțul. Katie Holmes și-a luat copilul și a plecat în 2012, iar ultimele fotografii ale lui Tom în compania fetiței sale datează de prin 2013. Cei doi s-au înstrăinat, umblă vorba că actorul este influențat de Biseria Scientologică al cărei adept frenetic este. Se pare că Tom nu a văzut cu ochi buni faptul că fiica sa nu face parte din cultul scientologic.

Cele mai recente fotografii cu Suri arată că dragălașul bebeluș cu ochii albaștri s-a transformat într-o preadolescentă extrem de frumușică. Suri are trăsături dn ce în ce mai elegante iar, la 13 ani, deși nu-ți poți lua ochii de la ea.

Potențialele iubite ale lui Tom Cruise erau audiate de membrii bisericii

Înainte de a se căsători cu Katie Holmes, acum 10 ani, Biserica Scientologică făcea legea în viața actorului, cel puțin așa declară o fostă membră a acestui cult. Cu siguranță nu este departe de adevăr, dat fiind divorțul actorului, dar și răcirea totală de fiica lui, Suri, care a urmat…

Valerie Haney, care, la rândul ei, a fost membră a a acestui cult timp de 22 de ani, până a dezertat’, a povestit în cadrul unui interviu că potențialele iubite ale lui Tom Cruise erau înainte monitorizate de Biserica Scientologică. Aceasta a actorului a confirmat, astfel, zvonurile care susțineau că Tom își găsea iubitele în urma unui proces de audiții’ instrumentat de către biserică, mai ales că, de ani de zile, se spunea că meritul că fosta lui soție, Katie Holmes, a câștigat competiția, în 2005, s-a datorat Bisericii Scientologice! În plus, prietenia dintre actor și David Miscavige, liderul controversatei biserici, este de notorietate, așadar bârfele cam au parfum de credibilitate.

Foto: Hepta, Profimedia 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton