Pe Regina Elisabeta a II-a nu o bat niciodată pantofii! Ce truc are suverana pentru a scăpa de bătături

 Oana Pantazi
.

Un adevărat style icon, Regina Elisabeta a II-a nu renunță la cochetărie chiar dacă a împlinit 93 de ani… Și nici la pantofii ei preferați, mocasinii, pe care îi poartă de decenii. Iată însă că suverana Marii Britanii a găsit o metodă foarte ingenioasă, pentru a scăpa de neplăcutele rosături ale pantofilor. Iată ce truc folosește Elisabeta a II-a pentru a nu o bate niciodată pantofii!

Regina Elisabeta a II-a poartă de decenii deja același gen de pantofi – niște mocasini creați de către Anello & Davide, de obicei cu efect crocodil – chiar dacă recent și-a arătat pasiunea pentru creațiile Gucci. Deși acest tip de încălțăminte îți oferă maximum de comoditate, să nu uităm totuși că suverana Marii Britanii are 93 de ani.

Croitoreasa Reginei îi poartă pantofii!

Cu toate astea, Regina nu renunță la creațiile ei preferate, cu atât mai mult cu cât a găsit o soluție de a sta toată ziua încălțată în pantofii ei preferați. Trucul Elisabetei a II-a în ceea ce privește pantofii este unul foarte simplu – mocasinii ei preferați sunt purtați înainte de  croitoreasa, dar și confidenta ei, Angela Kelly, care are cam aceeași formă a piciorului ca suverana și îi poartă până se lasă, scăpând-o pe Elisabeta a II-a de neplăcerile create de niște pantofi noi.

De altfel, Angela Kelly a povestit mai multe detalii neștiute despre Regina Elisabeta a II-a în cartea sa The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe, printre care și acest detaliu… dureros, și anume că ea este „valetul” despre care a scris presa că îi lărgește pantofii suveranei. Până la urmă, nici nu ai nevoie de un valet pentru asta, doar oricare dintre noi are în familie o bunică, o mamă sau o soră care, la nevoie, ar accepta acestă corvoadă.

Desigur, să fii primul care îi poartă Reginei Elisabeta a II-a pantofii e o onoare pe care mulți ar face-o gratuit și chiar cu plăcere…

Regina Elisabeta a II-a nu se poate despărți nici de geanta ei preferată

Elisabeta a II-a este la fel de fidelă și brandurilor de genți, nu doar de pantofi. Chiar dacă are o colecție impresionantă de poșete făcute pe comandă de la brandul ei preferat, Launer, Regina Elisabeta a II-a nu se poate despărți de o geantă a cărei emblemă neobișnuită o face extrem de ușor de recunoscut și care datează din anul 1968.

Faimoasa geantă se afla pe brațul Reginei și în 1970, când s-a întâlnit cu președintele american Richard Nixon, și în 2000, când i-a primit la Palat pe Bill și Hillary Clinton, și în 2003, la Royal Horse Artillery , dar și în 2017, la slujba de Crăciun de la Sandringham…

Geanta apare inclusiv în portretul oficial al suveranei!

Monarha a fost fotografiată cu această geantă încă din anii 1970, atât la evenimente oficiale, cât și la cele de familie și, de asemenea, item-ul care este atât de special pentru ea apare inclusiv în portretul creat de artistul Benjamin Sullivan, anul trecut.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton