(P) Accesorii de mare efect la orice ținută – ce porți pentru ca în orice moment al zilei să arăți impecabil

 Alina Dan
.

O ținută bine studiată te poate plasa în categoria celor care au grijă de propria persoană și care nu uită de niciun detaliu, ca expresie a bunului gust. Accesoriile sunt de mare efect, căci pot pune un accent pe anumite zone, sunt practice și aduc și ele o contribuție la aspectul perfect completat al întregii ținute.

Este un stereotip faptul că femeile sunt adepte ale accesoriilor sau că numai acestea au preferințe pentru stilul complex și bine detaliat. De fapt și bărbații sunt în aceeași poveste, doar că opțiunile în cazul lor sunt mai puține. Cerceii purtați îi definesc rebeli, în timp ce lanțurile sunt prea puțin vizibile sau greu de purtat în anumite cazuri. În schimb, brățările sunt acele tipuri de accesorii versatile ce se potrivesc ambelor sexe.

Mizând pe brățări

Brățările sunt printre cele mai populare tipuri de accesorii, încă din antichitate. Acestea purtau un simbol puternic și puteau reprezenta chiar statutul social al unei persoane. De diferite forme, stiluri și culori, brățările cunosc varietate dintotdeauna.

În contextul modern, brățările ca și accesorii sunt printre cele mai dorite. Inventivitatea, stilul creativ au stat la baza unor colecții ce încântă fără doar și poate. Spre exemplu, colecția de brățări de la Old Skipper este edificatoare pentru stilul nautic, însă cu o particularitate ce se referă la adoptarea acestui stil în orice ținută.

Mai exact, aceste brățări urmează principiul stilului nautic, cu frânghie nautică decorativă sau chiar element de bază pentru crearea acestor brățări. Cu bridă sau cu ancoră ca sistem de închidere, unele dispun chiar şi de placare cu aur. Cu atât mai mult sunt mai prețioase și mai interesante.

Ce le scoate din sfera clasică de brățări nautice se referă la lucrarea manuală; fiecare brățară de acest gen este atent lucrată, îmbinând elementele manual. Această abordare asigură și originalitatea fiecărei brățări în parte. Elegante, office, clasice, de tip charm, cu o varietate cromatică, brățările de la Old Skipper mizează pe eleganţă, pe un stil diferit.

Ceasuri

Parada ceasurilor ajunsese la un moment dat să însemne purtarea a două modele simultan, pe ambele mâini. Opulența nu trebuie să fie de fiecare dată planul estetic. Asta pentru că alegerea tipului de ceas ține de modul în care acesta ar reuși să complimenteze o ținută.

Sunt și aceastea accesorii de ordin practic, unisex. Se aleg ca mărime potrivită pentru fiecare în parte. Dacă ai o mână delicată și alegi ceva supradimensionat poți crea impresia că îl cari, nu îl porți. Mai apoi ține și de corelaţia făcută cu stilul; sunt ceasuri ce le poți purta de zi cu zi și sunt ceasuri pretențioase ce se pot purta numai la ocazii speciale.

Ochelarii

Aceștia au devenit în ultimii ani un trend pentru confortul psihic al celor care se simțeau stânjeniți de nevoia de a purta ochelarii pentru a corecta defecte ale vederii. La ora actuală ramele posibil de ales sunt dintre cele mai diverse, în forme și culori pentru orice gusturi. Dacă nu ai o pereche de stil neutru potriviți la orice ținută, poți să te gândești la ochelari ca la acel plus din ținutele tale, un accesoriu ce îți întregește planul estetic.

Brelocurile

Poate că sună surprinzător, însă se pare că în materie de accesorii pe care le porți zi de zi sunt și brelocurile. La început, acestea aminteau nostalgic de anii tinereții însă în stil practic, acestea sunt până la urmă un necesar. Asociate cheilor de la mașină sau casă, mereu necesare a fi la îndemână, brelocurile sunt expuse voluntar sau nu.

Pentru că nimic nu este ales la întâmplare, brelocurile pot da dovadă de bun gust și se pot alege în consecință cu preferințele estetice ale unei ținute. Old Skipper dispune și de o colecție de acest gen. Acestea au o formă specifică și simplistă, se bazează tot pe frânghie nautică și dispun de element central de tip ancoră, reprezentativă pentru întreg conceptul acestei colecții.

Accesoriile sunt ușor de subestimat, fiind considerate doar detalii. Însă rolul lor este unul bine definit. În lipsa unor accesorii bine alese și combinate, o ținută poate fi lipsită de vibrație, poate fi chiar incompletă. Nu te sfii să alegi culorile potrivite și accesoriile în trend anul acesta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton