Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență. Actrița are probleme de sănătate

 Stamen Diana
.

Mult îndrăgita acriță Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență la un spital din Piatra Neamț. Din informațiile apărute în presa, celebra actriță are probleme serioase de sănătate. S-a vorbit despre o pancreatită, însă medicii nu au confirmat acest diagnostic.

Actrița a ajuns la spital, duminică, 29 aprilie, anunță tvmneamt.ro. Starea de sănătate a acesteia nu era deloc una bună. De ceva timp, Draga Olteanu Matei, în vârstă de 84 ani, s-a stabilit la Piatra Neamț. Se pare că Draga Olteanu Matei a ajuns la spital cu mai multe afecțiuni la ficat, pancreas și fiere, toate fiind pe fondul vârstei destul de înaintate.

Se pare că actrița va fi externată în scurt timp, starea ei de sănătate fiind una mai bună acum. Faptul că reprezentanta a generației de aur a teatrului românesc a fost internată într-un spital din Piatra Neamț a fost confirmat de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Neamţ, dr. Burghelea Daniela, însă aceasta nu a făcut nicio declarație despre un posibil diagnostic al actriței.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton