Ten obosit? Tern? Încearcă acest truc de machiaj ce redă strălucirea pielii

 Cristescu Catalina
.

Program haotic, somn insuficient, alimentație nesănătoasă… toate acestea se văd la nivelul tenului care devine tern și își pierde strălucirea. Ce ai de făcut? Reinventează-ți stilul de viață și pune în practică acest truc de machiaj.

[gallery ids="2423935,2423936,2423937,2423938,2423940,2423963"]

Se spune că cel mai bun tratament cosmetic este somnul. Și dacă stai să te gândești asta nu e departe de adevăr. Cum arată pielea ta dacă ai insomnii, nu dormi suficient, sau cum arată dacă ai un program de somn pe care îl respecți cu strictețe – 8 ore pe noapte?

Fumezi? Acest viciu dă și el tenului acel aspect pământiu întrucât pielea nu se mai oxigenează corect.

Prăjeli, junk food, dulciuri. Din nou… de unde să își ia pielea ta nutrienții necesari pentru a arăta bine? Așadar este nevoie de o reevaluare a stilului alimentar și de viață.

Citește și:

Conturul de buze nu e de ajuns! Produsul care împiedică rujul să migreze

SOS seducție! Care sunt cele mai hot parfumuri ale primăverii

Dar până la aceste elemente care țin de sănătate poți apela cu încredere la trucurile de machiaj, iar tenul strălucitor se poate obține extrem de ușor dacă amesteci în fondul tău de ten fluid o cantitate ajustabilă de iluminator, care evident că trebuie să fie tot fluid.

Însă acest amestec nu îl aplici pe toată fața, tocmai pentru a evita un alt efect inestetic, acela de piele transpirată. Mixul de produse se aplică pe obraji, evitând zona T care de regulă devine lucioasă în timpul zilei.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton