Cele mai sexy imagini cu Kim Kardashian. Multe dintre ele au stârnit controverse!

 Oana Pantazi
.

Credeaţi vreodată că va veni şi vremea în care nu vă va mai spune nimeni „Zâmbiţi, vă rog?. Ei bine, aceasta e tot mai aproape, pentru că, mai nou, cu toții am devenit împătimiți ai selfie-ului. Iar în privința asta, regina autointitulată a noii mode este nimeni alta decât Kim Kardashian. Diva Instagramului se pozează în orice moment și în orice postură, fără inhibiții, stârnind de fiecare dată controverse. Iată cele mai sexy imagini cu Kim Kardashian!

Din păcate, trăim într-o lume în care imaginea contează, iar lipsa intelectului e umplută cu silicon şi acid hialuronic. Pe scurt, cu cât ai IQ-ul mai mic, cu atât ai mai mult silicon în buze, în sâni şi în posterior, dar cui îi pasă, atât timp cât asta îţi aduce contracte publicitare şi mii de fani pe reţelele de socializare? E foarte greu să fii unică atunci când toate colegele tale au recurs la beneficiile chirurgiei estetice, iar asta ne-au demonstrat-o sânii tot mai voluminoşi şi buzele tot mai „inflamate ale vedetelor în căutare de fani şi apreciere… În topul celor mai lucrate' vedete, cu siguranță pe primul loc se află celebra Kim Kardashian, vedetă de reality show și star pe Instagram.

E greu de spus ce părticică din corpul acesteia n-a trecut prin mâinile chirurgilor esteticieni, dar, cu toate acestea, Kim pare că nu se poate opri. Aceasta și-a modificat obrajii, nasul, sânii și, mai ales, fundul, cel puțin în cazul posteriorului rezultatul fiind absolut grotesc. Și cum nu-I folosea la nimic statul cu fața la obiectiv, Kim a trecut la… belfie, adică tot un fel de selfie, dar cu spatele la obiectiv, justificând' astfel tona de grăsime ce i-a fost prelevată de pe corp pentru a-i fi implantată în fese…

Mândră de noul ei posterior, Kim îşi afişează podoaba cu fiecare ocazie, iar faptul că poartă haine extrem de mulate scoate şi mai mult în evidenţă rezultatul. Vedeta şi-a dat însă singură cu firma în cap anul trecut, pe o plajă din Mexic, şocându-şi literalmente fanii cu posteriorul ei imens şi plin de celulită, mărimea exagerată a acestuia făcând ca picioarele să-i semene cu două scobitori înfipte într-un dovleac uriaş. În aceeaşi zi, Kim a pierdut 100.000 de fani de pe Instagram, un număr mic faţă de cele 108 milioane de urmăritori ai săi, tocmai de aceea suntem convinşi că asta nu a descurajat-o, dar probabil că o va determina ca, o vreme, să nu-i mai trateze cu spatele.

Chiar dacă stârnește permanent controverse, Kim Kardashian este de neoprit – postările sale în ținute sumare au împânzit internetul. Ce-i drept, aceasta știe să pozeze, pentru că, în pofida defectelor fizice evidente, în fotografii arată wow. Vă prezentăm o galerie foto cu cele mai sexy imagini cu Kim Kardashian din toate timpurile. La final, ne veți da dreptate!

Oana Pantazi

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton