Mioara Roman povesteşte despre cum petrecea vacanţele în familie. Ce sacrificii făcea

 Pirvu Cristina
.

Mioara Roman povesteşte despre cum petrecea vacanţele în familie. Înainte de revoluţia din 1989, Mioara Roman şi Petre Roman îşi duceau cu stricteţe fiicele în vacanţă. Au fost nevoiţi să mai facă şi sacrificii deoarece nu câştigau aşa de mulţi bani. Catinca şi Oana au amintiri frumoase din acele vremuri!

Mioara Roman a rememorat momente din tinereţea sa când avea o familie fericită, unită, alături de Petre Roman şi de fiicele lor. A lucrat la Radio, iar mai apoi a devenit profesor. Şi acum predă studenţilor la o facultate din Bucureşti.

Iarna, familia Roman mergea mereu la Predeal, la munte. Vara preferau să meargă la mare. Într-un an nu au avut bani pentru această ieşire. Catinca şi Oana au preferat să vândă casetofonul pentru a pleca.

„Lumea nu îşi dă seama că eram doi profesori universitari şi punct. Eu eram lector. Aveam 2.600 salariu, Petre avea şi el, dar vacanţa era o cheltuială importantă. A trebuit să hotărâm ce facem. Noi am hotârăt să dăm casetofonul, eu făceam meditaţii, dar pe mâncare. (…) 
Mai interesant este că de fapt, înainte de Crăciun trebuia să plecăm la munte. Nu am mai mers pentru că a început revoluţia. El a plecat în 21, nu s-a mai întors niciodată acasă. A trebuit să dăm casa.”, a spus Mioara Roman în emisiunea „Oana punct Roman”.

Mioara Roman locuieşte cu chirie

Mioara Roman (78 de ani) are parte, în ultima vreme de momente mai puţin plăcute.  Mioara are un nou proces cu cei de la RA-APPS, pentru restanța la chiria vilei din Primăverii din care a plecat acum doi ani.
Mioara și fostul ei soț, Petre Roman, au locuit împreună, în vila cu bucluc din Primăverii, în perioada 2000-2009. Vestita profesoara de arabă a dorit să rămână și după divorț în acest imobil cu trei dormitoare, living, baie și bucătărie, însă, cum cheltuielile casei au depășit-o, chiria lunară urcând, peste noapte, de la 400 de euro la peste 6.000 de euro, ea a trebuit să se mute.

„Eu stau cu chirie şi nu prea am din ce plăti.”, a mai adăugat aceasta.

 

Foto: Adrian Manolache

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton