STIL de vedetă: Jojo, Oana Cuzino şi Sonia Argint Ionescu în ţinută ALL WHITE

 Adina Rosetti
.

Un semn că ne pregătim de vară este nu doar vremea frumoasă de afară, ci şi faptul că la evenimentele mondene vedetele par să renunţe, în sfârşit, la ţinutele all black cu care ne-au obişnuit în ultimele luni!

 

colaj vedete alb


 

Foto: Cristi Duminecioiu
Marţi seara, la cocktailul de lansare a noii colecţii primăvară vară Moschino, a fost o adevărată explozie de… all white! Cum albul este culoarea hot a sezonului, Cătălina Grama, Oana Cuzino şi Sonia Argint Ionescu au ales să se înveşmânteze în alb din cap până în picioare!  Toate cele trei vedete au purtat ţinute Moschino.

 

Catalina Grama (Jojo)

 

Cătălina Grama (Jojo) a arătat foarte fresh într-o rochiţă albă, cu flori aplicate pe corsaj, în timp ce Oana Cuzino a mizat pe o rochie mulata care să-i pună în valoare decolteul, iar Sonia Argint Ionescu a ales două piese vestimentare, ton pe ton, pe care le-a accesorizat cu pantofi cu toc, nude şi plic portocaliu.

 

Oana Cuzino

Sonia Argint Ionescu

 

Mai multe fotografii de la lansarea Moschino aici

 

Acum câteva zile, la premiera din New York a celui mai recent film („Reluctant Fundamentalist”) în care apare, frumoasa Kate Hudson a făcut senzaţie apărând tot într-o rochie albă. În mod surprinzător pentru o premieră, ea nu a ales o rochie vaporoasă sau sexy, ci a preferat o creaţie foarte interesanta semnată Jenny Packham, din tricotaj alb, pe care a combinat-o cu pantofi Casadei, de asemenea albi.

 

 

The Reluctant Fundamentalist

 

Foto: Northfoto

 

Citeşte şi Modă 2013: Blazerul alb, articolul vestimentar pe care trebuie să îl ai!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton