Gwyneth Paltrow, votată cea mai frumoasă femeie din lume!

 Adina Rosetti
.

După ce saptămâna trecută se afla în fruntea clasamentului celor mai enervante personalităţi de la Hollywood, întocmit de revista Star, iată că a sosit vremea ca Gwyneth Paltrow să-şi ia revanşa! Revista PEOPLE tocmai a desemnat-o cea mai frumoasă femeie din lume.

 

 

 

„Când stau acasă, port jeanşi şi tricouri. Nici nu mă machiez”, a declarat actriţa americană, în vârstă de 40 de ani, într-un interviu publicat în cel mai recent număr al revistei People. În acelaşi interviu, Gwyneth spune că, dacă ar purta în casă articole vestimentare elegante, soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, ar râde de ea.

Cei doi sunt căsătoriţi din 2003  şi au împreună doi copii: Apple Blythe Alison Martin (n. 2004) şi Moses Bruce Anthony Martin (n. 2006). Gwyneth este cunoscută la Hollywood ca o promotoare a stilului de viaţă sănătos şi recent a publicat o carte de bucate pe această temă, intitulată „It’s all good”.

 

Gwyneth Paltrow si Robert Downey Jr. la premiera Iron Man 3

 

 

Iron Man 3 Premiere - Paris

Pe celelalte locuri în topul celor mai frumoase femei din lume, realizat anual de revista People, se află, printre altele, actriţele Kerry Washington, Halle Berry, Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence, Zooey Deschanel şi cântăreţele Pink şi Kelly Rowland.

Anul trecut, titlul de cea mai frumoasă femeie din lume a revenit cântăreţei Beyonce.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton