Ca să fie frumoasă, Mihaela Drafta apelează la... vampiri!

 Adina Rosetti
.

Înainte de începerea sezonului estival, designerul Mihaela Drafta s-a gândit să apeleze la un tratament de înfrumuseţare la mare modă în zilele noastre. Promovat intens de Kim Kardashian sau de Cătălin Botezatu, liftingul-vampir este o procedură estetică neinvazivă, fără efecte adverse şi cu rezultate evident în foarte scurt timp.

 

mihaela_drafta
„Mă gândesc serios să încerc acest tratament. Este evident, cu toatele ne dorim un ten catifelat, o piele fermă şi elastică”, a declarat Mihaela Drafta.

Cu efecte deosebite asupra tenului, puţin ştiu, însă, că acest tratament ajută şi la stoparea căderii părului. „Da, este adevărat.  Pe lângă tratamentul clasic pentru împrospătarea şi revigorarea tenului, acest tip de tratament este recomandat şi celor care se  confruntă cu o problemă comună astăzi: căderea părului în exces! Rezultatele se văd după două sau trei săptămâni de la primul tratament, însă acesta trebuie repetat. Nu există contraindicaţii. Şi, ce nu se ştie este că acest tip de tratament este foarte bun şi împotriva căderii părului!”, explică chirurgul estetician Florin Juravle.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton