Read my lips

 Revista VIVA
.
Pentru un zambet fermecator, urmeaza sfaturile make-up artistului Narcisa Simandan, care iti explica pasii pentru a avea buze naturale sau glamour.

Daca as fi intrebata care este produsul de machiaj pe care il prefer, as spune fara ezitare rujul. El pune in valoare buzele, indiferent de forma si de carnatia lor. Rujul subliniaza personalitatea si evidentiaza trasaturile fetei. Dar inainte de aplicare, trebuie pregatite buzele cu un peeling lejer si un balsam hidratant, spune Narcisa. Apoi, indiferent daca optezi pentru gloss sau ruj, creionul de buze este indispensabil pentru a desena conturul. Rujul a revenit in forta in acest sezon: in nuante de purpura, cirese coapte sau maci, el iti transforma buzele intr-un rubin pretios. „|ncearca Artistry Sheer – are o textura fondanta, parfumata subtil, care satineaza buzele sau Power Shine de la Oriflame, cu o formula fresh si confortabila, care imbraca buzele in culoare pura, recomanda Narcisa Simandan.

Daca pastrezi inca spiritul lejer de vacanta, sigur vei opta pentru un gloss, indiferent de efectul pe care il doresti: un look insolit sau unul clasic. Urmeaza sfaturile Narcisei pentru a fi sigura ca faci o alegere buna: Pentru o aparitie de star, alege un gloss super stralucitor (Revlon Super Lustrous este ideal, are si o formula hidratanta) care iti va face cele mai glam buze posibile! Pentru un efect sexy, ai nevoie de un gloss lucios, care atrage lumina si da volum buzelor, iar acesta este nimeni altul decat Guerlain Kiss Kiss. Pentru un efect wet, care protejeaza si hidrateaza in acelasi timp, opteaza pentru Lancôme Juicy Tubes. Pentru un efect delicat, alege o formula supla, nelipicioasa, stralucitoare, care lumineaza zambetul: Chanel L¨vres Scintillantes. Pentru un aer sic, ai nevoie de LOréal Glam Shine, a carui culoare se combina cu particule perlate pentru un efect sidefat. Pentru o seara eleganta iti trebuie o culoare concentrata, cu putere de acoperire asemanatoare unui ruj, dar stralucitor ca un gloss, iar Avon Ultra Color Rich le contine pe amandoua si iti face un suras sofisticat.

de Luana Pesa; Fotografii: Sebastian Enache.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton