Noul Wash&Go Reviva

 Revista VIVA
.

Formula pentru volum a Wash&Go Reviva contine extract de urzica si ajuta la intarirea parului de la radacina, revigorandu-l si dandu-i volum. Parul va avea un volum plin de vitalitate, intotdeauna remarcat de ceilalti!


Ce este mai bun din traditii – pentru ca partenerul sa fie mereu indragostit de tine' – este conceptul care sta la baza campaniei de lansare a noului Wash&Go Reviva cu extract de urzica. Toate leacurile traditionale, potiunile de dragoste si descantecele care te invata cum sa-ti tii barbatul in mreje de-a pururi' au fost culese de P&G Beauty din traditiile locale si transformate' intr-o solutie mult mai simpla – Wash&Go Reviva cu extract de urzica.


Samponul este comercializat in flacoane de 200 ml, 400 ml si 750 ml, iar balsamul in flacoane de 200 ml. In plus, Wash&Go Reviva este si foarte economic, intrucat 400 ml de sampon inseamna 80 de spalari, ceea ce inseamna ca doar 10 bani pe spalare ofera avantajele unui par cu volum si vitalitate, care il va tine pe partener mereu indragostit.


Pret maxim recomandat la vanzare:
– Sampon, balsam 200 ml: 4,9 RON
– Sampon 400 ml: 6,8 RON
– Sampon 750 ml: 11,7 RON

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton