(P) Top 5 modele de rochii de mireasa la moda

 Sava Elisabeta
.

Alegerea celei mai frumoase rochii de mireasă este o mare provocare. Un astfel de moment unic din viața oricărei femei merită toată atenția și concentrarea pentru a găsi cea mai potrivită variantă. Modelele disponibile pe piață sunt numeroase, însă găsirea măsurii tale este o mare încercare. În plus anumite particularități ale siluetei ne pot face ca, oricât de mult ne-ar plăcea un model, să nu ne împacam cu modul în care ne vine. De cele mai multe ori această alegere este o aventrură, ce consumă mult tip și care aduce unele dezamăgiri până la găsirea variantei finale.

Pentru cele mai pretențioase dintre cliente, care știu ce vor și sunt dispuse să iși pună în practică ideile, alternativa apelării la un atelier de crație, așa cum este Croitoria Picasso este singura opțiune potrivită. O rochie de mireasă pe comandă va fi exact pe gustul lor și va avea măsura potrivită. O rochie de mireasă realizată într-un astfel de atelier va fi o aducere la viață a celor mai frumoase idei.

Rochiile de mireasă au fost întotdeauna piesele de rezistență ale tuturor designer-ilor. Fiecare sezon aduce tendințe noi și readaptează variante clasice. Există foarte multe modele frumoase din care poți alege. Decizia nu va fi niciodată ușoară. În funcție de siluetă și de preferințele persoanale, cu certitudine vei găsi varianta care ți se potrivește cel mia bine.

Pentru a te ajuta în a face cea mai bună alegere atelierul de creație Picasso îți supune atenției o serie de sugestii extrem de utile.

Top 5 modele de rochii de mireasa la moda

  1. Rochie de mireasă prințesă

Este cel mai apreciat și mai des ales model de rochie de mireasă.  Cu corset și mult volum în partea inferioară, aceasta este rochia pe care visează orice femeie să o poarte în cea mai specială zi din viața ei. Posibilitățile de alegere a materialelor și de  combinare a lor sunt nelimitate. Dantelă în partea de sus și mătase, voal, tafta, organza, satin pentru partea de jos sunt doar câteva dinte variante. Corsetul poate fi persoanlizat cu broderie aplicată sau manuală, cu cusătruri de mărgele, pietre sau cristale, devenind ușor o adevărată opera de artă.

  1. Rochie de mireasă sirenă

Pentru cele care vor să își pună în evidență  umerii, talia și șoldurile frumos conturate varianta de rochie de mireasă sirenă este o alegere foarte portivită. Urmând linia corpului până deasupra genunchilor și apoi explodand în volum, acest stil de rochie va fi unul care va primi multe aprecieri admirative. Ca și în cazul rochiei de mireasă prințesă și în acest caz posibilitățile de combinare sunt nelimitate. Dantelă, broderie, tafta, matase, organza, satin, voal sunt doar câteva dinte materiale ce pot fi folosite. Alegand acest stil, cu siguranță rochia ta va fi cea mai frumoasă amintire.

  1. Rochie de mireasă cu trenă

Fiind un model mai pretențios, această variantă chiar este potrivită pentru acest eveniment. Pot fi folosite materiale prețioase, dantele și broderie manuală, în combinație cu o țesătură specială de cea mai bună calitate. O astfel de rochie îți va asigura o apariție spectaculoasă, elegantă și plină de rafinament. Mai nou, pentru a putea deveni mai lejeră după terminarea ceremoniei, se poate opta pentru o variantă de rochie de mireasă cu trenă detașabilă.

  1. Rochie de mireasă tip A

Acest stil de rochie de mireasă este un alt model foarte îndrăgit și ales de multe mirese. În partea de sus urmează linia corpului, iar în partea de jos are forma literei A. Pot fi alese materiale diverse, cu străluciri și sclipiri speciale în combinații ce reflectă  gusturile și preferințele persoanle. Partea de sus poate fi fară umeri, cu bretele discrete sau cu bretele cazute pe umeri. Varianta este una deosebită, care se potrivește oricărui tip de siluetă.

  1. Rochii de mireasă retro

Miresele care vor să iasă un pic din tipare pot opta pentru această variantă un pic mai puțin pretențioasă, dar care prin calitatea materialului și prin posibilitățile de personalizare va fi cu siguranță apreciată. Fară prea mult volum în partea de jos, uramând discret linia corpului, cu talie sau imdiat sub linia sânilor, aceast stil de rochie poate aparține mai multor epoci. În această variantă poate fi acceptată și o rochie ușor extravagantă sau mai scurtă. Va fi cu siguranță o alegere originală, specială și rafiantă.

Acesta sunt tipurile principale de rochii de mireasă, în funcție de care te poți orienta în a-ți alege modelul pe care îl preferi sau care ți se potrivește. Posibilitățile de execuție și de persoanlizare sunt infinite. Fiecare detaliu este important și fiecare aspect poate pune în evidență o calitate sau o particularitate a siluetei tale.

Oricare dintre aceste variante de rochii vrei să o alegi, la Croitoria Picasso ai posibilitatea de a  realiza o rochie de mireasă pe comandă. Tot ce trebuie să faci este să  le treci pragul și vei găsi tot ce ai nevoie pentru a crea o rochie așa cum ai visat. Materiale de cea mi bună calitate de la case de modă italiene, un designer cu experință și croitorese pricepute vor lucra pentru a te ajuta să dai viață visurilor tale.

Intră și tu pe site-ul Croitoriepicasso.ro și află cum te poți bucura de cea mai frumoasă rochie de mireasă originală!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton