(P) Ce efecte au produsele cu elastin asupra firului de păr?

 Sava Elisabeta
.

Pentru a avea un păr frumos și sănătos trebuie să avem întotdeauna grija de el și să folosim produse cât mai adecvate. Coafarea lui frecventă și expunere la factori de mediu agresivi pot fi extrem de dăunătoare. Tocmai de aceea produsele profesionale, care folosesc tehnologii și ingrediente speciale și sunt destinate tratării unor probleme particulare, sunt o variantă mult mai bună pentru întreținerea corespunzătoare a  podoabei capilare.

Beautyfree.ro este un magazin online de unde pot fi cumpărate produse profesionale pentru ingrijirea si tratarea parului care au în componența lor cele mai speciale extracte, substanțe și ingrediente naturale. Printre acestea amintim: keravi, keramimic, substane ce imită keratina naturală, ulei de argan, extract de baobab, esență de kava kava, extracte organice de  ginkgo biloba, elastin și multe altele.

Fiecare dintre aceste elemente speciale este atent selectat și testat pentru a obține cele mai spectaculoase și mai eficiente produse. Tocmai de aceea toate produsele importate și distribuite de BeautyFree sunt foarte apreciate și recomandate de toate clientele care le folosesc.

Ce este elastina?

Elastin-ul sau elastina, cum este mai cunoscută, este o proteina care se găseste în țesutul conjunctiv animal și care îi confera elasticitate. Această substanță este folosită frecvent în industria cosmetică, fiind un foarte bun hidratant și o substanță extrem de eficientă în redarea supleții pielii și în calmarea iritațiilor. Ea ajută și la refacerea firului de păr deteriorat, redându-i strălucirea și făcând părul mult mai ușor de pieptănat. Ea pătrunde adânc în piele și în structura fibrei capilare, redându-i elasticitatea și fermitatea.

Care sunt produsele de la BeautuFree în care se găsește acesta elastină?

Elastin Protein Sampoo este un produs din gama DiscovHair care conține proteine din elastină. Este un produs care folosește o formlă inovatoare destinată curățării, îngrijirii și hrănirii părlui deteriorat, care protejează și de efectele nocive ale factorilor de mediu, cum ar fi expunerea la soare, la apa din piscină sau la produsele de colorat. Proteina naturală din compoziția sa redă strălucirea firului de păr și îl face să arate din nou suplu și sănătos.

Din aceiași gamă mai fac parte și Elastin Protein Mask si Elastin Protein Oil.

Cel mai interesant produs din această gamă este DiscovHair Eleastin protein Oil, un ulei cu proteine din elastină, esențial pentru întreținerea și menținerea părului puternic, sănătos și strălucitor. El crează un strat protector împotriva factorilor dăunători din mediu, precum soarele, vântul și frigul, care duc la uscarea și deteriorarea părului. Este foarte eficient și împotriva distugerii realizate de produsele de styling. Utilizarea uleiului de proteine ​​împiedica părul să-și piardă mineralele naturale, fară a face parul să se îngrașe.

Elastin Protein Oil conține un amestec de proteine, elastină și ulei cu efecte spectaculoase și remarcabile pentru refacerea și înfrumusețarea firului de păr. Proteina face parul mai puternic, mai usor de pieptănat și mai stralucitor, în timp ce uleiul esential oferă un strat protector împotriva factorilor nocivi din mediului cu care intrăm în contact în fiecare zi.

Elastin Protein Oil este un produs ideal pentru a fi folosit regulat, ajutând la menținerea elasticității părului și la a obține rezultate optime în îngrijirea lui.

Așadar aceste produse pentru îngrijire pe bază de elastină sunt unele dintre cele mai performante produse pentru refacerea structurii părului și pentru îngrijirea lui eficientă.

De ce să alegeți produsele profesionale de îngrijire a părului de la Beautyfree.ro?

Soluția de a recurge la produse profesionale pentru păr este singura care poate garanta rezultate remarcabile și evidente. Doar produsele speciale, de uz profesional, pe care le puteți achiziționa din acest magazin online, prin calitățile și ingredientele folosite și prin tehnologia avansată vă pot aduce acele rezultate pe care vi le doriți.

În aceast magazin găsiți gamele Kashmir Hair System, Kava Kava, Ego Professional Max Repair, Hair Max, Cureplex, My Hair Ltd, Or Professional, Desert Healer, Cureplex sau cele din gama Luiza Essence.  

Toate produsele din aceste game profesionale sunt extrem de eficiente în tratarea tuturor problemelor principale cu care vă confrunați în îngrijirea părului vostru.

  • Produsele pe bază de keratină și elemete organice ajută la tratarea și înteținerea unei podoabe capilare cât mai sănătoase și cu un aspect strălucitor, plăcut la atingere, elastic și ferm.
  • Pigmenții activi, care acționează adânc în fibra de păr, vitamina E și filtrul UV asigură menținerea culorii.
  • Uleiul de argan garantează uniformitatea din fibra de păr.
  • Proteinele grase și glucoza reconstruiesc fibra de păr de la rădăcină până la varfuri, protejează părul de uscăciune, reînnoiesc și prelungesc durata de viață a firului de păr.
  • Amestecul de acizi naturali de keratină plus extractele active extrem de concentrate din copacul baobab oferă o nutriție intensă.
  • KERAVI, substanța ce imită keratina naturală a părului reconstruiește rezistența fibrei firului de păr.

BeautyFree este brandul online al Luiza Essence Line, importator și distribuitor de produse profesionale premium de îngrijire a părului, prezent pe piața din România de peste 5 ani. Aici găsiți o gamă diversificată de produse profesionale extrem de eficiente în tratarea tuturor problemelor principale cu care vă confrunați în îngrijirea părului vostru.

Pentru a vedea oferta și pentru a comanda online accesați magazinul online Beautyfree.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton