FOTO EXCLUSIV! Ultima fotografie de paparazzi cu Răzvan Ciobanu. În șlapi și abătut, pe Calea Victoriei

 Oana Popoiag
.
Răzvan Ciobanu ultima fotografieRăzvan Ciobanu ultima fotografie

Vestea că Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident rutier în a doua zi de Paște a șocat întreaga țară. Zeci de scenarii s-au născut după violentul accident și s-au adus în discuție dependențele, depresia, problemele legale, decepțiile amoroase ale designerului. Pe adresa redacției ne-a parvenit o fotografie cu Răzvan Ciobanu de săptămâna trecută. Creatorul de modă se plimba agale pe Calea Victoriei, cu pisica sa Sphinx. Ceea ce atrage atenția, însă, e că acesta părea abătut și purta  șlapi, deși temperaturile erau scăzute în ziua respectivă.

Vestea că Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier în a doua zi de Paște a șocat întreaga țară. Împrejurările accidentului sunt cu atât mai ciudate cu cât, deși s-a stabilit că șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, la locul derapajului nu s-au găsit urme de frânare. Ipoteze de tot felul au început să circule, fiind adus în discuție trecutul designerului, marcat de dependențe, depresie, faliment, anchete și probleme amoroase.

Ultima fotografie de tip paparazzi cu Răzvan Ciobanu. Designerul era abătut!

Circumstanțele în care a avut loc accidentul sunt analizate de autorități, dar oricare ar fi adevărul, se pare că în ultima vreme Răzvan Ciobanu 'nu mai era el', așa cum au declarat mai multe voci. Pe adresa redacției ne-a parvenit o fotografie cu designerul, cel mai probabil ultima fotografie de tip parapazzi cu acesta. Imaginea a fost surprinsă pe Calea Victoriei, în timp ce Răzvan Ciobanu se plimba ținând în brațe pisica sa din rasa Sphinx, pe nume Lili, de care era extrem de atașat și pe care a căutat-o mulți ani până a găsit-o. Nimic nefiresc până aici. Doar că fotografia relevă un om evident abătut, căzut pe gânduri, purtând șlapi într-o zi cu temperaturi destul de scăzute. De altfel, acest lucru este evident din vestimentația celorlalți trecători, care purtau încă geci de fâș.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

Foto: VIVA!, Instagram

Citește și:

Ultimul mesaj pe care Răzvan Ciobanu a încercat să-l trimită. Ce au găsit polițiștii în telefonul lui

Reacțiile vedetelor după decesul creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Citești și plângi

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton