(P) Primăvară în email

 Florentina Liutic
.

Sărbătorește primăvara cu flori delicate, culori strălucitoare și designuri artistice de la FREYWILLE care exprimă esența acestor sărbători speciale.

 

1

 

2-8Setul Honfleur, inspirat din grădinile înfloritoare ale Normandiei, este un omagiu adus faimosului artist francez Claude Monet.

 

Întâmpină primăvara prin noile seturi Aquamarine și Indigo care redau în email frumuseţea crizantemelor, flori atât de îndrăgite de Monet.

 

Inel Diva din setul Honfleur – Indigo'

Preț: 1.990 Lei

 

Colier Waterdrop din setul Honfleur – Aquamarine'

Preț: 3.540 Lei

 

Disponibile și în Online Boutique:

https://shop.freywille.com/ro/our-collections/hommage-a-claude-monet.html

 

3-9Parfumul dimineții de primăvară se regăsește în „Sphinx Magique” – o combinație de ierburi proaspete, limetă și piersică, ce îi dau compoziției o notă de prospețime aparte.

Surprinde persoana dragă cu artă pură într-o sticluţă delicată de parfum FREYWILLE!

 

Parfum Sphinx Magique'

Preț: 460 Lei

 

4-9Pentru că o rochie de seară specială nu este completă fără un clutch prețios, FREYWILLE a creat Minaudiere Soiree Milanaise – un clutch ce va arăta ca o bijuterie în mâinile tale!

 

Clutch Minaudiere Soiree Milanaise din setul Giverny'

Preț: 6.320 Lei

 

Vino ȋn locaţiile FREYWILLE din Bucureşti şi Timişoara, sau vizitează Online Boutique      ( https://shop.freywille.com/ro/ ) pentru a descoperi bijuteriile și accesoriile spectaculoase care vor adăuga acea strălucire inedită ținutei tale preferate de primăvară!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton