Angelina Jolie este tot mai slabă

 Florentina Liutic
.

Silueta Angelinei Jolie a creat numeroase discuţii în ultimii ani, iar acum stare sa este din nou un subiect extrem de dezbătut.

angelina1

Actriţa a călătorit recent la Londra, iar felul în care a arătat i-a pus pe fanii săi pe gânduri. Angelina este numai piele şi os şi nu pare să aibă mai mult de 35 de kilograme, extrem de puţin pentru cei 1,69 m ai săi.

 

O teorie în privinţa greutăţii sale a circulat cu anii în urmă. S-a spus ca Angelina, Ambsador al Natiunilor Unite pentru refugiaţi ar fi hotarât să se hrănească foarte puţin după ce ar fi strabătut tări în care copiii mor de foame. „Daca ei nu pot sa manânce, atunci nici eu nu o voi face', ar fi spus actriţa care nu ar consuma mai mult de 600 de calorii pe zi.

 

Cel mai îngrijorat este, in mod evident, Brad Pitt, care i-ar fi dat un ultimatum soţiei sale, cerându-i să accepte că are nevoie de ajutor din partea profesioniştilor inainte sa nu fie prea tarziu.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton