Ce fac anul acesta artiştii de Paşte şi 1 mai

 Florentina Liutic
.

Anul acesta sarbatoarea de Paste si mini vacanta de 1 mai au cazut in acelasi timp, iar artistii au mai multe optiuni din care sa aleaga cum sa isi petreaca timpul liber.

 

941027_10153140175796431_8348051222941577473_n

 

Alex Velea isi va petrece sarbatoarea de Paste asa cum stie mai bine, pe scena, apoi artistul va sta alaturi de familie.

 

Alexandra Stan, dupa promovarea albumului Alesta' in Japonia si o vacanta binemeritata in Costa Rica, a reinceput seria concertelor internationale, sustinand de curand show-uri in Rusia, Turcia si Egipt. Astfel, de Paste va merge acasa, la Constanta, unde va petrece alaturi de familia ei.

 

Boier Bibescu este familist convins, mai ales de cand a venit pe lume baietelul lui, Lucas: Anul acesta mergem cu familia la mare, o sa fie prima experienta pentru Lucas cu marea, dar si primul lui Paste'.

 

Shift a petrecut ultima perioada in studio, unde a pus la punct toate detaliile pentru lansarea albumului lui de debut, Adevarul'. De 1 mai si-a propus sa se relaxeze la mare, unde merge cu gasca de prieteni.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton