(P) Pensulele de machiaj de care ai nevoie pentru un look impecabil

 Sava Elisabeta
.

Profesionistii in machiaj obtin cele mai bune rezultate cu ajutorul produselor de top pe care le utilizeaza. Mai important decat acestea este modul in care fardurile sunt aplicate si in special cu ce. Pensulele de machiaj sunt instrumente nelipsite din trusele de make-up ale profesionistilor.

Este important ca si tu sa inveti cum sa le folosesti. In ciuda faptului ca pensulele de machiaj se aseamana in varii privinte, fiecare are un rol special. Pe piata exista un numar destul de marii de pensule machiaj, fiecare cu destinatie diferita. Pentru o persoana care nu este specialista in arta machiajului, acest lucru ar putea parea coplesitor. Asadar, reprezentantii Pandera.ro iti vor prezenta cinci tipuri de pensule pe care chiar trebuie sa le ai in trusa ta de machiaj.

Pensula densa pentru fond de ten

Orice doamna sau domnisoara stie sau ar trebui sa stie ca este indispensabil ca in trusa de machiaj pe care o detine sa se gaseasca o perie densa, plina si pufoasa, care sa iti fie de ajutor atunci cand doresti sa aplici fondul de ten, indiferent ca e lichid sau pulbere. O asemenea pensula iti va permite sa intinzi corect fondul de ten, iar rezultatul va fi acela de a afisa un machiaj fara cusur.

In cazul in care iti este teama de efectul unui ten incarcat si pufos, este bine sa afli de aceasta pensula; daca este realizata din peri de calitate, nu iti va incarca tenul si tu te vei bucura de efectul unei pieli aerisite. Este recomandata, in special, atunci cand iti doresti sa scapi de porii care iti dau batai de cap, o pensula densa pentru aplicarea fondului de ten este primul pas in realizarea unui machiaj ideal.

Pensula pentru contur precis

Pometii proeminenti, bine conturati, pot avea un efect extrem de feminin si sexy asupra aspectului tau. Cu toate ca nu fiecare femeie are norocul de a beneficia de aceasta trasatura, multe manifesta interes in a o obtine cu ajutorul machiajului. Un blush de calitate si o pensula adecvata, pentru un contur precis, sunt singurele obiecte de care ai nevoie pentru a obtine acel contur pe care il doresti in jurul pometilor.

De obicei putin asimetrica, pensula pentru un contur reusit al pometilor nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de make-up, mai ales atunci cand vrei rezultate incantatoare.

Pensula bronzanta

Odata ce in trusa ta se gaseste pensula pentru conturul pometilor, pensula bronzanta va veni in ajutorul tau pentru o finisare perfecta a machiajului. O astfel de pensula ofera stralucire si luminozitate pometilor, asigurandu-le mai multa precizie. Recomandarea specialistilor este sa alegi perlele bronzante potrivite nuantei naturale ale tenului, astfel incat efectul sa fie unul dorit.

Pensula pentru aplicarea anticearcanului

In vederea obtinerii unor rezultate satisfacatoare, este indicat sa aplici anticearcanul intr-un mod corect. Asadar, pensula anticearcan va trebui aleasa in functie de marimea fetei tale, astfel incat sa se poata lucra usor cu ea, acoperind fin doar zona cearcanelor.

Pensula ideala este cea plata si subtire, iar marimea sa fie una corect raportata la dimensiunile fetei. De asemenea, cu ajutorul pensulei anticearcan poti lucra pentru acoperirea micilor imperfectiuni din zona ochilor, a nasului si a gurii, utilizand-o si pentru conturul buzelor superioare – atunci cand vrei sa te bucuri de un efect al buzelor marite fara a recurge la proceduri invazive.

Pensula pentru aplicarea blush-ului

In functie de ceea ce iti doresti sa obtii atunci cand utilizezi sau aplici blush, pensula va trebui sa fie aleasa cu rabdare, atentie si cu respectarea unor cerinte specifice. Atunci cand iti doresti obraji stralucitori si luminosi, dar fara un aspect incarcat, este ideal de utilizat o perie mare, foarte aerisita si moale.

Pe de alta parte, daca tinzi spre niste pometi delicati, conturati subtil si cu efect cat mai natural, o pensula mai mica si mai densa ar reprezenta un ajutor perfect. Aceasta iti va permite sa detii mai mult control in procesul de machiaj si sa obtii exact ceea ce iti doresti.

Pandera.ro este un magazin specializat pe distribuirea produselor profesionale de machiaj. Intra acum si tu acum, pentru a descoperi cele mai atractive oferte si alege-ti un set de pensule adecvat nevoilor tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton