(P) Care sunt cele mai indicate haine de bebelusi imediat dupa nastere

 Sava Elisabeta
.

Cu putin timp inainte ca bebelusul tau sa apara pe lume, cu siguranta ai facut liste peste liste si te-ai gandit cate haine de bebelusi ii vei cumpara. E bine sa cauti diversitate in garderoba micutului, insa trebuie sa fii atenta si la faptul ca acesta va creste foarte repede si multe piese vestimentare nici nu vor fi purtate. Ba mai mult, vor ramane mult timp in dulap, cu eticheta inca nerupta. Pentru a nu irosi timpul prin magazine si nici banii pe articole vestimentare care nu vor fi utile, iata, in cele ce urmeaza, ce haine de bebelusi sunt cele mai indicate pentru a fi purtate imediat dupa nasterea copilului tau.

Body-uri pentru bebe

La capitolul haine bebelusi, un body pentru bebe te poate salva indiferent de situatie. Acest articol vestimentar atat de practic si util pentru mamici i se va potrivi de minune micutului tau si il va ajuta sa se simta confortabil atat pe durata zilei, cat si pe timpul noptii. Ca proaspata mamica, vei avea nevoie de un body pentru cel mic inca din prima zi. Nu uita ca acesta trebuie sa fie de cea mai buna calitate, adica neaparat din bumbac, intrucat pielea nou-nascutului este extrem de sensibila. De regula, body-urile au capse laterale, in zona gatului si intre picioruse pentru a-l putea imbraca pe cel mic foarte repede si fara prea mult efort. Alege cele mai frumoase modele de la magazinul online Liloo, acolo unde vei descoperi o colectie intreaga de haine de bebelusi pentru toate anotimpurile.

Salopete

Ramanem la capitolul de haine de bebelusi si continuam cu salopetele, care sunt la fel de practice si confortabile precum body-urile. Datorita faptului ca acopera si piciorusele copilului, salopetele aduc o multime de beneficii nou-nascutului, mai ales in perioadele reci. Tine cont de faptul ca micutul tau nu isi poate regla singur temperatura corpului, asadar e important sa te asiguri ca i-ai oferit toata protectia de care are nevoie cu ajutorul acestui tip de haine de bebelusi.

Pantaloni cu botosei si bluzite cu capse

Desi sunt 2 articole diferite, aceste haine de bebelusi merg perfect impreuna, fiind indicate mai ales in sezonul rece. E suficient sa iti imbraci micutul cu un body, o bluzita cu capse si o pereche de pantaloni cu botosei si poti sa il scoti la plimbare. Alege articole fabricate din bumbac natural, care permit pielii sa respire, impiedica transpiratia si absorb umezeala atunci cand e cazul.

Acum ca ai aflat ce haine de bebelusi nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba mai ales in prima luna dupa nastere, cu siguranta te intrebi de unde le poti achizitiona, astfel incat sa aiba un pret decent si sa se incadreze si in toate criteriile extrem de importante pentru sanatatea celui mic. Liloo.ro este raspunsul! Magazinul online Liloo fabrica hainute de cea mai buna calitate in Romania si asigura transport in toata tara. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site, sa alegi produsele care iti plac si sa plasezi comanda, iar hainutele vor ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton