(P) Double Wear Stay-in-Place de la Estée Lauder, fondul de ten care rezistă 24 de ore fără niciun retuș

 Dumba Gabriela
.

Indiferent de anotimp, femeile visează la un machiaj impecabil, care să nu aibă nevoie de retuș și să reziste de dimineața până seara. Dacă iarna situația este mai ușor de ținut sub control, odată cu instalarea temperaturilor ridicate, lucrurile de complică. Vești bune, însă! Double Wear Stay-in-Place de la Estée Lauder este fondul de ten revoluționar, cu o formulă specială, fără ulei și 36 de nuanțe disponibile.

Lansat în 1997, Double Wear Stay-in-Place este cel mai bine vândut fond de ten Estée Lauder, înregistrând record de vânzări din ziua lansării și până astăzi. Practic, este vândut un produs la fiecare 30 de secunde și rămâne, de 12 ani, produsul de machiaj preferat de milioane de femei din întreaga lume.

De ce îl iubesc femeile? În primul rând, pentru că acoperă imperfecțiunile fără să încarce tenul, având în același timp o textură ușoară și un finish mat. Double Wear Stay-in-Place rezistă atât temperaturilor ridicate, cât și umidității și transpirației până la 24 de ore.

Cu adevărat miraculos, nu-i așa? Și asta nu este tot! Vedeta Estée Lauder în materie de machiaj, este și rezistent la transfer și știu toate femeile cât de important este acest aspect pentru că, uneori, teama de a ne păta cămașa albă preferată ne face să renunțăm la machiaj.

Protecție solară? Bifat!

Odată primăvara instalată, atenția pentru protecția solară este sporită. SPF-ul devine cel mai bun prieten al femeilor care se tem de îmbătrânirea timpurie a tenului, de arsuri și pete solare, iar alegerea unui fond de ten care bifează și factor de protecție solară printre beneficii primează.

Double Wear Stay-in-Place de la Estée Lauder completează machiajul impecabil și de lungă durată și cu SPF 10, o barieră în calea radiațiilor solare. În plus, doamnele cu o piele sensibilă trebuie să știe că produsul este testat dermatologic și oftalmologic, nu încarcă porii și are o formulă specială care îl recomandă și persoanelor al căror ten este afectat de coșuri sau prezintă o sensibilitate crescută în fața acneei.

Tot ce aveți de făcut este să-l aplicați dimineața, pe tenul hidratat în prealabil și să uitați de griji până seara târziu. Când este cazul, chiar și până în zori!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton