Cum arată Antonia blondă. Schimbarea de look care i-a uimit pe fani

 Stamen Diana
.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta se vede cu ochiul liber. Vedeta nu are intervenții estetice la nivelul feței și îi place să fie mereu naturală. Antonia a fost și blondă și se pare că se gândește să se vopsească din nou.

De ceva timp, Antonia nu a mai făcut nicio schimbare de look și a preferat să-și lase părul natural. Antonia a fost blondă în urmă cu câțiva ani și îi stătea foarte bine. Recent, cântăreața a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea din perioada respectivă.

Nouă ne place tare mult cum îi stă și se pare că și fanilor ei. 'Eu blondă. Da sau nu?', a scris Antonia pe una dintre rețelele de socializare. Poate vedeta ne pregătește o surpriză și își face o schimbare radicală de look.

Cum se întreține Antonia după 3 nașteri

Alex, ai un stil de viață extrem de sănătos. Ai reușit să îi impui asta și Antoniei?

Antonia: DA. Nu impus, dar el m-a motivat. Văzându-l pe el, am zis că nu am nicio scuză.

Alex: Nu a trebuit să îi impun, s-a adaptat din mers. Ea e un pic mai norocoasă decât mine, are un metabolism care are arderile mai intense. Ea poate să mănânce dulciuri fără să se îngrașe, iar la mine nu e posibil. Antonia e sportivă, e partenera mea de antrenament.

Antonia: Mă consider norocoasă și din acest punct de vedere, cu fitness-ul. Alex mă motivează foarte mult. Deci, îți mulțumesc, Alex Velea!

 

Antonia și Alex VeleaAntonia și Alex Velea

Citește și: Puțini știau că Antonia are o soră. Cum arată Alessia și cum se înteleg cele două

Citește și: Antonia și Alex Velea, despre începutul relației lor: 'Nu a fost vreo chimie sexuală' / EXCLUSIV

FOTO: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton