În sfârșit, a fost cerută: Jennifer Lopez a primit inelul de la Alex Rodriguez! Imaginile momentului!

.

După doi ani de relație, Alex Rodriguez și-a surprins iubita cu o cerere în căsătorie, în Bahamas, loc de care-i leagă multe amintiri frumoase! Pentru Jennifer Lopez este deja al patrulea mariaj, iar pentru A-Rod, al doilea… Să sperăm că, de data asta, va fi cu noroc pentru amândoi.

 

Jennifer Lopez ceruta in casatorie de RogriguezJennifer Lopez ceruta in casatorie de Rogriguez

 

 

View this post on Instagram

 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Jennifer Lopez (49) și fostul jucător de baseball Alex Rodriguez (43), au anunțat la finele săptămânii trecute, fiecare pe pagina proprie de Instagram, că s-au logodit, prin intermediul unei fotografii romantice în care se țin de mână, iar vedeta este inelul de logodnă uriaș de pe degetul artistei. „Jennifer este foarte fericită și la fel sunt și familiile și prietenii lor. Foarte puțini au știut că Alex avea de gând să-i ceară mâna. Așa a decis el”, a spus o sursă din proximitatea cuplului.

A patra oară va fi cu noroc!

Jennifer a fost căsătorită până acum de trei ori și din mariajul cu artistul Marc Anthony are doi gemeni, Maximilian și Emme, în vârstă de 11 ani, iar alex a fost și el însurat o dată și are două fiice – Ella și Natasha, în vârstă de 10 și 14 ani. Chiar dacă cei doi sunt împreună de doi ani și și-au cumpărat chiar și un apartament luxos în New York, într-un interviu recent Jennifer susținea că vrea să lase lucrurile să evolueze firesc: M-am grăbit în cele trei căsătorii de până acum, iar de data aceasta vreau să fiu sigură'.

 

View this post on Instagram

 

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Cu toate acestea, Jennifer Lopez nu a bănuit nicio secundă ce i se pregătea, deși poate ar fi trebuit, în momentul în care Alex Rodriguez i-a pus marea întrebare, deoarece Bahamas  a fost întotdeauna un loc special pentru ei. Evident că artista a spus DA, deși în fața unui asemenea inel de logodnă – specialiștii au estimat că are între 10 și 20 de carate, deci poate ajunge până la 5 milioane de dolari! – orice femeie rămâne fără glas.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton