(P) 5 bluze elegante în culori tomnatice perfecte pentru a-ți îndulci fiecare ținută

 advertising.ringier
.

În schimb, putem să te incurajăm să încerci permanent lucruri noi când vine vorba despre fashion: un imprimeu deosebit, o culoare pe care nu ai purta-o în mod normal și așa mai departe. Este posibil să îți placă sau să ajungi la concluzia că nu ți se potrivește deloc ce ai probat, însă merită să încerci.

 La fel se întâmplă și când vine vorba despre ținute de toamnă de exemplu: unele persoane poartă piese vestimentare în culori deosebite, care se potrivesc nuanțelor naturii din această perioadă, pe când altele încorporează culori neutre, preferând să se îmbrace doar vara mai colorat. Dacă și tu îți dorești să încorporezi în garderoba ta noi elemente care să se potrivească acestui anotimp, îți prezentăm în continuare cinci bluze elegante de pe trendland.ro, în stiluri diferite, astfel încât să îți poți alege preferatele. 

Bluza gri cu print abstract cafeniu este confecționată dintr-un material fin, tip mătase și se potrivește perfect persoanelor care vor să se îmbrace în nuanțe neutre. Are o croială lejeră, mâneci sferturi cu decupaj și bandă satinată și este fabricată în România. Poți asorta bluza atât la pantaloni, dar și la fuste, în ținute elegante sau în ținute casual. 

Dacă adori bluzele cu printuri florale, următoarea va fi exact pe placul tău: Bluza neagră cu print floral mustar. Nuanța muștarului se potrivește perfect în orice anotimp și mai cu seamă toamna, așa că te sfătuim să o incluzi în ținutele tale cât mai des posibil. Această bluză este confecționată dintr-o țesătură tip mătase, este croită lejer și prezintă un decolteu rotund cu volănaș accesorizat cu o bandă satinată. 

Rămânem în aceeași zonă cromatică și îți prezentăm Bluza muștar cu desen geometric fin bej. Și aceasta este croită dintr-o țesătură foarte fină, elastică, tip mătase, pe care o vei găsi foarte confortabil de purtat. Are mâneci trei sferturi, decolteu rotund și tiv cu elastic. Suntem siguri că vei aprecia imprimeul deosebit și foarte ușor de asortat. 

Ne place atât de mult nuanța muștarului, încât vrem să îți recomandăm și Bluza muștar cu carouri gri. După cum probabil știi deja, imprimeul în carouri este unul clasic, așa că poți purta această bluză indiferent de tendințe. Este croită dintr-o țesătură tip mătase, are mâneci trei sferturi și prezintă un decolteu rotund. 

Încheiem seria de recomandări cu o piesă vestimentară delicată, deosebită și tinerească: – Bluza alba cu buline corai. După cum poți observa din imagine, este o bluză care se potrivește oricui și care poate fi asortată cu ușurință la orice ținută. Banda satinată ce o decorează îi conferă un plus de culoare discret. 

Sperăm că ți-au plăcut bluzele pe care ți le-am recomandat și că vei alege măcar una pentru a o purta toamna aceasta. Am vrea să ne spui care este preferata ta și unde ai purta-o cel mai des! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton