Inna și Deliric, gesturi tandre, în public. Cei doi îndrăgostiți sunt nedespărțiți

 Lupescu Anca
.

Inna și Deliric formează un cuplu și cu toate că s-au ferit să recunoască asta la început, acum cei doi au decis să nu se mai ascundă. Așa că cei doi cântăreți au început să posteze fotografii împreună și să își asume relația de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Inna a făcut un gest extrem de frumos față de iubitul său, Deliric, dar și față de toți fanii săi, care așteptau confirmarea relației cu celebrul rapper. Pe contul ei de Instagram, Inna a postat un clip video în care Deliric cântă și pare extrem de mândră de iubitul său.

Artista a fost mereu discretă când a venit vorba de iubiții ei. În tot acest timp au existat numai zvonuri despre posibili iubiți ai Innei. Acum, vedeta este cu adevărat fericită și se afișează atât în online, cât și în public cu noul ei iubit.

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit câte kilograme are, dar și secretele siluetei sale. Ce dietă ține:„De 10 zile, am mâncat o singură dată o amandină’

Inna-și-Deliric-1Inna-și-Deliric-1

Inna a fost cerută în căsătorie

Nu demult, Inna povestea fanilor săi că a fost cerută în căsătorie, însă nu a făcut pasul cel mare pentru că, atât ea, cât și iubitul ei de atunci au realizat că nu sunt pregătiți pentru căsătorie.

Citește și: Vladimir Drăghia și familia lui s-au mutat într-un apartament de lux, cu vedere spre lac. Primele imagini:baia arată fix ca a unui hotel de 5 stele

‘Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi., a declarat vedeta, acum ceva timp, fără a dezvălui identitatea respectivului.

A mai fost cerută de nevastă pe scenă

În urmă cu cinci ani, Inna povestea, în cadrul unui interviu, că i s-a întâmplat de nenumărate ori ca fanii să-şi exprime simpatia în moduri diferite, iar cererile în căsătorie au loc aproape la fiecare concerte.

S-a întâmplat ca unii dintre ei să-şi tatueze numele meu, chipul meu sau autograful meu. Mă cer de soţie prin pancarte pe care eu le văd pe scenă când am concert. Îmi trimit scrisori, flori, cadouri la hotel’, a spus Inna.

E ciudat să primeşti o cerere în căsătorie de la o persoană pe care nu o cunoşti. Am avut un concert în Bucureşti iarna trecută. Un fan a năvălit pe scenă cu inelul în mână şi a spus: Ta daaa!  Eu i-am răspuns: Nu, Nuuu! Nu ne-am înţeles.', a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton