Oana Cuzino - Eleganta in alb si negru

 Revista VIVA
.

Oana Cuzino – Eleganta in alb si negru

Oana Cuzino – Eleganta in alb si negru





In stanga: Pulover Mango, capa Morgan, fusta Max Mara, pantofi Croma Design, cercei Thomas Szabo, magazin Casa Mia

In dreapta: Camasa Nara Camicie, fusta Yokko, curea Promod, manusi Promod, pantofi Croma Design

Cand se schimba tendintele, iti cumperi si tu must-have-urile din acel sezon?

Ma straduiesc, dar trebuie sa am timp si sa le gasesc! In principiu imi aleg ce mi se potriveste din tendinte. E foarte bine sa stii exact care sunt, pentru ca apar o multime de haine frumoase si in Romania, deci nu trebuie neaparat sa pleci la Paris ca sa fii trendy!


Ai recurge la chirurgie estetica pentru a arata mai bine?

Prin noua mea emisiune „Stilul Oana Cuzino” m-am apropiat mult mai mult de toate aceste interventii estetice si am inteles ca multe dintre ele presupun o serie de riscuri. Pentru mine, acum, nu cred ca merita efortul, poate imi doresc un al doilea copil si nu vreau sa-mi ingradesc aceasta perspectiva. Pe scurt, nu mi-as pune acum sanatatea in pericol. Mai tarziu, poate, pentru reintinerire as opta!


In noua ta emisiune „Stilul Oana Cuzino” spui ca imaginea conteaza. In ce masura?

Nu pot sa dau cifre dar imaginea conteaza mult. Acesta este trend-ul actual. Intotdeauna cei care tin cont de imaginea lor, au mai mult de castigat fata de cei talentati, cu merite dar care nu dau atentie aspectului exterior. Ar trebui sa dam mult mai multa atentie acestui lucru, mai ales ca in ziua de azi sunt foarte multe posibilitati de a lucra la imagine.


Crezi ca preocuparea pentru look este legata de statutul social?

Cred ca tine mai mult de educatie. Evident, cu cat inaintezi pe scara sociala si ai mai multe posibilitati financiare iti este mai usor sa te ingrijesti, dar nu este o regula. Daca arati foarte rau, trebuie sa iei hotarari drastice si sa apelezi la oameni de specialitate. Ma refer aici la cure de slabire, sau la schimbarea totala a stilului vestimentar.
Unii oameni pot fi personalitati in anumite domenii dar ii simti cand nu sunt stapani pe imaginea lor, cand nu se imbraca in consens cu oamenii cu acelasi statut social din alte tari. Statutul social ridicat nu-ti confera neaparat o imagine corecta! Daca ai bun gust si educatie, te poti imbraca decent si fara prea multi bani.


Pulover More&More, sacou Yokko, curea Terzoatto, geanta Mango, pantaloni Mango, palarie Irina Schrotter


Pentru Oana, schimbarile majore de look ar insemna trecerea de la fruntea libera la breton sau de la par lung la par scurt. Din punct de vedere vestimentar nu a schimbat lucruri majore pentru ca intotdeauna a combinat mai multe stiluri: cel casual cu cel elegant.

Domnica Smigelschi; Fotograf: Alex Galmeanu; Asistent foto: Cristi Banica; Machiaj: Dana Argesan; (Make-up artist L’Oreal); Coafura: Geta Voinea (Geta Voinea Salon)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton