In fel si chip: Livia Dila

 Revista VIVA
.

In fel si chip Livia Dila

In fel si chip Livia Dila

Referitor la obsesia generala a formelor perfecte, Livia marturiseste ca s-a gandit chiar si la operatia estetica: „Am riduri de expresie de la 20 de ani si caut inca produsul minune care sa-mi faca un lifting instantaneu. M-am gandit si la o interventie chirurgicala de care insa mi-e putin teama, ca de orice lucru nou.
Deocamdata se simte bine in pielea ei atata timp cat stie ca are in poseta minimum un balsam de buze (pe ultimul si l-a cumparat impreuna cu Andreea Raicu dintr-o farmacie din Saint Tropez). In plus, pe etajera ei din baie si pe masuta de toaleta se gasesc samponul si balsamul Kérastase, crema de ochi si de fata Clinique, crema de corp Sephora si Bvlgari. Parfumurile favorite ale Liviei sunt Thierry Mugler – Angel Innocent, Chanel – Coco Mademoiselle, Elisabeth Arden – 5th Avenue, Dior – Jadore si Vivienne Westwood – Boudoir, iar fardurile preferate sunt cele de la Clinique, plus mascara de la LOréal Paris.




5.2004: 30 de ani 6.2005: 31 de ani

„Machiajul meu zilnic este extrem de subtire. Si asta pentru ca am parte de un machiaj consistent de televiziune zilnic. Asa ca in rest ma rezum numai la fond de ten si putina pudra, plus mascare si gloss. Imi place uneori sa ma uit in reviste si sa ma inspir de acolo in alegerea machiajului. Liviei i-ar placea sa primeasca sfatul unui profesionist atunci cand vrea sa achizitioneze un produs cosmetic din magazin: „Din pacate, in Romania nu prea exista in magazine specialisti care sa-ti ofere o indicatie pertinenta. Asa ca eu am incercat totul pe pielea mea, spune ea.

Luana Pesa;
Fotografii: arhiva personala a vedetei si VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton