Malvina - O seara glamour

 Revista VIVA
.

Malvina – O seara glamour

Malvina – O seara glamour

Inainte, mergeai cu Albertina, acum cu cine te sfatuiesti?
E bine, de cele mai multe ori, sa mai ai o pereche de ochi langa tine atunci cand faci cumparaturi. Confirmarea e, de cele mai multe ori, necesara. Cu Albertina mergeam destul de des sa ne luam haine pentru televiziune si, cum e normal, ne alegeam si pentru noi. De cele mai multe ori am parte de ajutorul iubitului meu, mai ales atunci cand ma trezesc dimineata si ma intreb: „Eu cu ce ma imbrac azi?


Cand colaborai cu Albertina, aveati amandoua acelasi stil vestimentar, acum s-a schimbat situatia?
Formand un cuplu in televiziune, era normal sa avem o imagine unitara. Nu am dorit sa existe o discrepanta pe sticla sau la evenimente mondene, cerintele TVR-ului in ceea ce priveste vestimentatia fiind mai conservatoare. Cu toate acestea, stilurile noastre se muleaza perfect dupa personalitatea fiecareia.






Exista o relatie intre starea ta de spirit si tinuta pe care o porti?
Sigur ca da. Starea de spirit te face sa alegi o culoare, o forma, un material… Fiind o fire optimista, alegerile mele sunt sigure. Asta conteaza cel mai mult in final. Umorul si siguranta care se combina cel mai bine impreuna.


De obicei, la rubrica Meteo, prezentatorii sunt imbracati foarte serios. Tu esti foarte stylish. De ce?
Sunt imbracata stylish, dar in limitele care se impun, in general, in televiziune. Vestimentatia cu care apar pe sticla este total diferita de cea pe care o port in mod normal. In televiziune exista trucuri pe care continuu sa le descopar zi de zi. In orice caz, dupa cum spuneam, oricine poate combina stiluri si, atata timp cat partea „stylish nu depaseste limita seriozitatii, voi continua sa ma imbrac asa.



Dezvaluie-ne cateva dintre secretele frumusetii tale.
In ceea ce ma priveste, totul pleaca din interior. Poti avea un aspect exterior impecabil, tunsoare, make-up, accesorii, vestimentatie, dar ce rost mai au, oare, toate, daca atitudinea lasa de dorit?


Crezi ca si barbatii ar trebui sa se ingrijeasca la fel ca femeile?
Atata timp cat avem doua maini, doua picioare, par si unghii fiecare dintre noi, femeile sau barbatii trebuie sa acorde timp ingrijirii atat in privinta aspectului exterior, cat si in ceea ce priveste alimentatia.
Dupa cum spuneam mai devreme, nu mai exista limite. Si nu trebuie sa existe nici o diferentiere intre sexe. De altfel, si industria din domeniul cosmeticelor sau a vestimentatiei masculine a luat amploare. Femeile sunt, intr-adevar, mult mai cheltuitoare, dar asta este o alta poveste.


Spune-ne care sunt hainele din garderoba ta fara de care nu ai putea pleca intr-o vacanta?
Ma axez mai mult pe articolele care imi confera cea mai mare comoditate. Nu-mi lipsesc niciodata cosmeticele si aici ma refer in special la cremele hidratante. Chiar daca plecarea este intr-un anotimp calduros sau nu, nu uit sa pun in bagaj cel putin o haina mai calduroasa.


Domnica Smigelschi;
Fotograf: Ionut Staicu;
Asistent stilist: Luminita Faurescu;
Machiaj: Narcisa Simandan;
Coafura: Geta Voinea (Geta Voinea Salon)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton