Bahamas

 Revista VIVA
.

Bahamas

Bahamas

Localizare: In partea de nord-est a Cubei, in Oceanul Atlantic.
Principalele puncte de atractie: Daca doriti sa faceti snorkelling, scuba-diving sau orice alt sport in ape exotice, aveti de unde alege: arhipelagul Bahamas este compus din 700 de insule. Puteti sa va pierdeti oricand intr-o padure de mangrove, sa va ascundeti intr-un recif de corali sau sa vizitati partea americanizata a insulelor, adica tot ce inseamna asezare turistica. Out Islands, denumite acum Family Islands au pastrat totusi aerul de odinioara al Indiilor de Vest. Insulele Bimini va ofera Alice Town, orasul pescarilor legendari, unde, daca nu veti prinde nimic, macar veti colectiona cele mai fabuloase povestiri pescaresti pe care le puteti auzi vreodata. Long Island este cea mai pitoreasca dintre toate insulele adunate sub umbrela Bahamas.

Valurile Atlanticului izbesc partea de est, in timp ce ape de turcoaz mirifice se intalnesc pe tarmul opus. Stella Maris este asezarea cea mai cunoscuta, celebra pentru scuba diving si pescuit sportiv. Principala asezare „urbana nu mai seamana de mult timp cu satucul plin de pirati, prostituate si „ragamuffins care aveau odata aici un orasel al pierzaniei. Intr-un amestec de arhitectura moderna dar si influente din Lumea Veche, veti avea parte de toate beneficiile globalizarii. Insula Andros este un taram salbatic, acoperita in intregime de palmieri, mangrove si paduri de mahon. Dovezi recente arata ca Crooked Island reprezinta a doua bucata de pamant atinsa de Cristofor Columb in Lumea Noua. Este una dintre cele mai linistite insule ale arhipelagului. Parcurile Nationale Inagua si Lucayan sunt o mandrie pentru Bahamas.
Pofta buna! Delectati-va cu varietatea de fructe tropicale, dar evitati mancarurile cumparate de pe strada, alegeti mai bine restaurante cu bucatarie proprie.

Andrei Dimulescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton