In fel si chip: Dana Rogoz

 Revista VIVA
.

In fel si chip Dana Rogoz

In fel si chip Dana Rogoz

Asa se face ca, in copilarie, Dana nu era atrasa de cabina de machiaj din televiziune: „Am doi frati mai mari care au stiut sa ma invete ca un pistol de jucarie sau o minge de fotbal sunt mult mai interesante. Am devenit rapid foarte baietoasa. Uneori ii mai consumam mamei rujul ca sa ma deghizez in clovn, impreuna cu o prietena. Acum insa Danei nu-i lipseste din poseta luciul de buze. Nu foloseste multe produse de machiaj in viata de zi cu zi, si crede ca obiectele cu adevarat importante din poseta unei femei sunt telefonul, cheile si banii. „Sunt in mod clar adepta unui stil natural, pentru ca sunt tanara, pentru ca tin la tenul meu!




Cred ca am avut mare noroc, caci ma machiez de mica, si cred ca numai mostenirea genetica m-a salvat.
Cat despre criteriile de frumusete pentru femei si barbati, ea crede ca un barbat trebuie sa fie inalt si sa aiba ochii expresivi, iar o femeie trebuie sa fie inainte de toate feminina: „Femeile pot castiga foarte mult prin comportament. Chiar cred ca o fata vesela devine mai atragatoare, mai fermecatoare. Iar Dana stie ca este o fata plina de viata, astfel incat isi permite sa nu zaboveasca prea mult in fata oglinzii: „La mine timpul se pierde in cada cu baile mult prea lungi si in fata dulapului cu haine, pentru ca sunt foarte nehotarata. Sunt in stare sa ma schimb si de sase ori pana sa ies pe usa.

Luana Pesa;
Fotografii: arhiva personala a vedetei si VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton