Emma Watson , look dramatic la premiera “Frumoasa şi bestia” de la New York

 Florentina Liutic
.

Emma Watson a fost în centrul atenţiei la New York unde a avut loc premiera celui mai recent film al ei, Beauty and the Beast'.

Actriţa britanică a purtat o rochie neagră, lungă, transparentă în partea de sus şi cu o tăietură adâncă pe picior. A obţinut un look dramatic pe care l-a amplificat cu un ruj roşu puternic, o alegere perfectă pentru tenul său.

Frumoasa vedetă în vârstă de 26 de ani a strălucit pe covorul roşu  în această rochie semnată Christopher Kane, designer care a lansat o colecţie capsulă care poarta numele filmului.

Rolul „Frumoasei' din ecranizarea Disney a făcut-o extrem de fericită pe Emma Watson care a declarat ca acest personaj este un adevărat model. „Este curioasă, plină de compasiune şi un spirit deschis. Este genul de femeie pe care vreau să o joc'.

Emma Watson este recunoscută pentru implicarea ei în cauza feministă, dovadă rolurile de femei puternice pe care le interpretează cu multă convingere.

Pentru a juca rolul din „Frumoasa şi bestia', film al carui trailer a făcut milioane de vizualizări pe Youtube, ea a refuzat să joace în musicalul care a fost nominalizat anul acesta la Premiiile Oscar, „La la land'.

Florentina Liutic, Foto: Hepta

Emma WatsonEmma Watson

Citeste si:

De ce refuza Emma Watson sa mai faca selfie-uri cu fanii

https://www.youtube.com/watch?v=e3Nl_TCQXuw 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton