„Game of Thrones” everywhere! După Kit Harington, Emilia Clarke devine imaginea Dolce & Gabbana

 Popescu Alexandra
.

Actorii din „Game of Thrones' fac front comun și sunt, pe rând, imaginea Dolce & Gabana.

După ce în urmă cu o săptămână brand-ul a anunțat că Kit Harington (sau Jon Snow în „Game of Thrones'), va fi imaginea parfumului bărbătesc Dolce & Gabana, iată că Emilia Clarke este, de acum, imaginea parfumului pentru femei al brand-ului.

Emilia Clarke întruchipează perfect femeia Dolce & Gabbana: este radiantă și plină de viață. Personalitatea ei și frumusețea naturală vor capta esența acestei noi campanii: veselă, spontană și plină de viață. Ea este The One', au spus Domenico Dolce și Stefano Gabbana într-un anunț oficial.

 


Ambele campanii vor fi lansate în septembrie 2017, la doar câteva luni după ce sezonul 7 „Game of Thrones' va fi lansat.

Emilia Clarke o interpretează pe Daenerys Targaryen în celebrul serial, pentru care a primit 3 nominalizări la premiile Emmy, în 2013, 2015 și 2016. Aceasta mai poate fi urmărită în rolul războinicei conducătoare încă două sezoane, de pe 17 iulie în sezonul 7 și în 2018 în ultimul sezon, după cum au anunțat producătorii.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ed Sheeran va apărea în sezonul 7 „Game of Thrones'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton