Jennifer Lopez a șters dovada relației cu Alex Rodriguez de pe Instagram… Dar prea târziu!

 Oana Pantazi
.

Jennifer Lopez (47) are un nou iubit, iar rapper-ul Drake este deja istorie… După ce s-a speculat că relația dintre cei doi ar fi fost, de fapt, doar o strategie publicitară, Jennifer a trecut mai departe suspect de repede, confirmand oarecum bănuielile. Acum, diva se iubește cu Alex Rodriguez (41), fost jucător de baseball la New York Yankees. Cel puțin așa se pare…

 

 

 

Cum cei doi îndrăgostiți sunt permanent în vizorul presei, aceștia au ales să-și trăiască proaspăta poveste de dragoste departe de ochii indiscreți. Că nu le-a reușit în totalitate, asta e altă poveste – cert e că, în weekend, Jennifer și Alex au zburat spre Bahamas cu un avion privat. Diva latino și fostul star din baseball au ales să petreacă singuri ceva timp în paradis, la doar câteva zile după ce au decis că e timpul ca relația lor de prietenie să treacă la un alt nivel. Singuri… plus o cohortă de paparazzi, însă acestea sunt riscurile deja asumate ale celebrității.

 

 

Luată probabil de val, Jennifer a postat duminică o poză pe Instagram, în care ea și Alex, al cărui chip mai mult se ghicește în spatele divei, sunt într-o postură destul de intima și de tandră în egală măsură. Doar câteva clipe mai târziu, regretându-și probabil gestul, Jennifer a șters postarea de pe Instagram, dar, evident, era prea târziu. Cineva apucase deja să dea print screen selfie-ului cu cei doi, care, în scurt timp, s-a viralizat în online.

 

 

 

Ce a determinat-o pe Jennifer să se răzgândească nu se știe – poate a realizat că o mediatizare excesivă nu e indicată la începutul unei relații sau poate pur și simplu dorește ca, în această fază a relației, să și-l păstreze pe Alex doar pentru ea, cert e că povestea lor de dragoste are șanse, cei doi fiind un cuplu extrem de potrivit, cel puțin din punct de vedere fizic. De restul cu siguranță se vor convinge și ne vor convinge (sau nu) în timp…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton