2 motive pentru care este obligatoriu să folosești o cremă de noapte

.

Tu folosești o cremă de noapte? Este diferită de crema de zi, și are un impact mult mai puternic asupra pielii. Aceste două motive te vor convinge să investești într-o cremă de noapte adecvată tipului tău de piele.

[gallery ids="2437517,2437518,2437516,2437515,2437513"]

Seara este momentul ideal să aplici un serum și o cremă de noapte. De ce? Pentru că pe timpul nopții pielea se repară, se reface, iar ingredientele din cremă ajută la acest proces.

În plus, ingredientele din formulă penetrează mult mai bine pielea, sunt mult mai bine absorbite și au un efect mult mai puternic.

Citește și:

Cum să-ți faci bucle fără să folosești placa sau ondulatorul

2 trăsături ale feței care se subțiază o dată cu vârsta. Poți corecta asta prin machiaj

Aceasta este și motivul pentru care nu e indicat să te culci machiată! Vrei ca peste noapte pielea să absoarbă praf și murdărie sau vitamine și nutrienți din creme?

Desigur, nu desființăm crema de zi! De regulă ea are factor de protecție solară, este o bună bază pentru machiaj și ne ajută cu efect matifiant, hidratant, antiage sau lifting.

Dar crema de noapte este mai eficientă pentru păstrarea tinereții și frumuseții pielii tocmai datorită ingredientelor sale și timpului îndelungat de acționare.

Peste crema de zi aplicăm direct fondul de ten, pe când peste cea de noapte nu mai aplicăm nimic suplimentar și nici nu avem razele de soare le care unele substanțe sunt sensibile sau se descompun.

Crema de noapte e un coctail magic de vitamine binefăcătoare, nutrienți, adaptat tipului tău de ten, vârstei reale a pielii și nevoilor sale.

 

Foto: Hepta/PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton