Irina Rimes are o viață complicată. Bărbatul din viața ei va avea parte de o surpriză: ”Cred că el nu va fi fericit să afle”

 Stamen Diana
.

Irina Rimes a fost invitată la 'Interviurile VIVA!', unde a vorbit deschis despre viața ei și despre cariera sa. Artista obișnuiește să scrie versuri despre ceea ce se întâmplă cu ea. Acum știm cu toții cu au luat naștere cele mai ascultate piese ale Irinei Rimes.

Întotdeauna a fost discretă în ceea ce privește viața ei intimă, dar Irina Rimes nu se teme niciodată să o ia de la capăt. A trecut printr-un divorț, dar asta nu a făcut-o să își piardă încrederea în bărbați și să nu mai iubească din nou. În prezent, Irina Rimes nu știe dacă există acel băiat în viața ei, totul este complicat, spune ea. Cântăreața pregătește un nou album care va fi despre bărbatul din viața ei, însă acesta încă nu știe nimic.

'Sunt bine, niciodată nu mă simt perfect, la acest capitol. Eu, dacă nu am probleme, mi le fac singură, ca orice femeie. Nu știu să răspund concret la întrebarea dacă am un iubit sau nu. Nu sunt misterioasă, dar nici eu nu știu exact cum stau lucrurile, e complicat. Viața artiștilor este în general complicată. Sunt ok, sunt o femeie fericită, nu am de ce să mă plâng… Dar întotdeauna e loc de mai bine. Veți afla care sunt sentimentele mele în scurt timp, întrucât pregătesc un album întreg despre această poveste. Cred că el nu va fi fericit să afle…', a declarat Irina Rimes la 'Interviurile VIVA!'.

Irina Rimes nu se teme de căsătorie și s-ar mai căsători dacă ar simți asta. Cântăreața nu se teme de nimic în viața ei. 'Nu, că poți oricând să divorțezi. A fost o glumă, așa glumesc eu, mai sadic. Nu mă sperie nimic în viață, decât probabil o moarte chinuitoare.', a mai spus artista.

Citește și: Irina Rimes a fost în depresie: 'Vindeam piese cu 300 de euro. Trăiam într-un loc în care nu se putea locui'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton