Tunsori scurte inspirate de celebrităţi. Care te avantajează pe tine?

 Pirvu Cristina
.

În cazul în care nu ai habar ce tunsoare să îţi faci pentru acest sezon, îţi oferim posibilitatea să alegi din cele câteva tunsori scurte inspirate de celebrități. Poţi opta pentru un look fresh, cu părul scurt. Pe ele le prinde foarte bine. Au mers aşa chiar şi pe covorul roşu de la diferite evenimente.

Ava Phillippe


Reese Witherspoon a dezvăluit recent că fiica sa, Ava, a renunţat la părul lung, a mers la coafor şi acum este tunsă bob. Pentru prima dată, fiica vedetei a apărut cu tunsoarea nouă la premiera A Wrinkle in Time, purtând o rochie neagră cu inimi fucsia.

Lucy Hale

Lucy Hale, cunoscută pentru rolul său din Pretty Little Liars, ştie să poartă o tunsoare bob cel mai bine. Pentru a adopta un look asemănător cu al ei, trebuie să optezi pentru o tunsoare îndrăzneaţă şi să foloseşti produse pentru volum.

Nina Dobrev

Pentru un look şi mai dramatic poţi opta pentru o tunsoare şi mai scurtă, precum cea a Ninei Dobrev. Look-ul acesta este perfect, chiar dacă porţi părul drept sau în onduleuri lejere.

Vanessa Hudgens

Dacă cauţi o tunsoare scurtă cu breton, te poţi inspira de la Vanessa Hudgens. Are un look super chic.

Amanda Brugel

Amanda Brugel a arătat superb la Premiile SAG de anul acesta, purtând un bob mai lung cu breton. Look-ul acesta arată sofisticat, însă nu îţi permite să prinzi părul într-o coadă şi să fugi la sală.

Margot Robbie

La premiile Oscar de anul acesta, Margot Robbie s-a mândrit cu tunsoarea sa bob. Atunci, actriţa a optat pentru bucle lejere, perfecte pentru ţinuta deschisă la culoare.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton