Justin Bieber e marcat după despărţirea de Selena Gomez. Imagini îngrijorătoare cu artistul

 Pirvu Cristina
.

Justin Bieber e marcat după despărţirea de Selena Gomez. Toţi credeau că după această împăcare, artiştii vor ajunge împreună în faţa altarului. Veşti triste au venit din partea lor, anunţând că nu mai formază o relaţie. Justin nu a trecut uşor peste asta, este marcat, nu se mai îngrijeşte, semn că din punct de vedere moral nu este ok. 

Zilele acestea, Justin Bieber a fost surprins bând o cafea. Se pregătea pentru o zi de relaxare la spa. A avut un look care lăsa de dorit, purta un maiou negru, pantaloni scurţi de aceeaşi nuanţă, semn că nu a acordat vreo importanţă felului în care arată.

Mai mult decât atât, cântăreţul nici nu a dat cu peria prin păr, se vedea de la distanţă că avea părul foarte ciufulit, nevopsit. Toate aceste semne ne duc cu gândul la despărţirea de Selena, că nu îi este deloc uşor după ce au pus punct relaţiei.

Nici Selena nu o duce mai bine. Artista s-a îngrășat foarte tare în ultima perioadă, iar corpul ei nu mai este la fel de armonios ca altă dată.

Justin BieberJustin Bieber

Selena Gomez s-a despărțit de Justin Bieber

Cei doi formau un cuplu reușit împreună, însă Selena Gomez a decis să pună punct relației cu artistul. Se pare că mama cântăreței este cea care a intervenit între cei doi, iar Justin Bieber ar suferi enorm în urma acestei separări. 'Justin nu poate sta departe de Selena. Îl omoară faptul că nu o poate vedea și nu poate vorbi în fiecare zi cu ea, însă el îi respectă deciziile și îi acordă tot timpul de care ea are nevoie', a declarat o sursă apropiată cuplului pentru hollywoodlife.com.

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton