Tily Niculae are probleme de sănătate. A plecat în străinătate, la tratament

 Pirvu Cristina
.

Tily Niculae are probleme de sănătate. Actriţa a părăsit de urgenţă România deoarece, după cum a anunţat şi ea, are nevoie de un tratament. Fanii s-au alarmat şi i-au pus imediat întrebări, dacă se simte bine sau nu. Vedeta a lămurit care este situaţia!

Actriţa şi-a pus pe jar toţi urmăritorii în momentul în care a postat pe Instagram Story o imagine în care apare ea într-un spital modest, iar o asistentă îi ia sânge pentru analize. Cu toate acestea, Tily are zâmbetul pe buze, poate este şi uşor speriată.

Ea a ţinut să precizeze că a plecat din România, că se află în apropiere de Siria. Probabil acolo a găsit un medic care să îi trateze afecţiunile.

După ce fanii au început să îi pună îtrebări, Tily imediat i-a lămurit: „Am plecat la un tratament pentru nişte probleme de sănătate!”, a notat ea. Mai multe detalii ar oferi în viitor, pe blogul său.

Anul trecut, în mai 2017, Tily scria pe blogul său că a ajuns de urgenţă la spital, în România, deoarece nu îşi mai simţea piciorul drept.

„În primă fază, în timp ce munceam de zor la studio m-am gândit că mi-am legat şireturile prea tare. Apoi, mi-am spus că am stat într-o poziţie ciudată şi în ultimă instanţă am sunat la medicul de familie. Atât a fost necesar să aud: Du-te la camera de gardă să nu fie vreun tromb pe vene. Aoleo, acum, azi? Un tromb? Păi nu m-au băgat pe tratament fiindcă mi-au zis că-s tânără. Şi uite aşa mi s-au înmuiat genunchii gândindu-mă că poate situaţia este urâtă.”, nota vedeta.

Tily s-a mai liniştit după ce a mers la medic, însă a tras o speriatură de zile mari.

Tily Niculae vorbeşte despre serialul „La bloc'

Au trecut ani de zile de când unul dintre cele mai urmărite seriale din România s-a încheiat. Actriţa Tily nu a uitat de acele vremuri, încă are amintiri, unele plăcute şi altele mai puţin plăcute. Muncea mult şi de-abia dacă vedea lumina zilei!

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton