Mihaela Rădulescu s-a dat de gol!? A vorbit despre căsnicia cu Felix Baumgartner

 Oana Popoiag
.

La începutul verii, vedeta a împlinit patru ani de relație cu sportivul care a sărit din stratosferă și, deși postează foarte des imagini împreună cu acesta, nu a lăsat niciodată să se înțeleagă că ar fi făcut pasul următor. Până recent, când Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsnicia cu Felix Baumgartner.

La începutul verii, Mihaela (49) a sărbătorit patru ani de relație cu Felix Baumgartner (49), cu care a început idila la scurt timp după ce i-a luat un interviu celebrului parașutist ce a sărit din stratosferă, stabilind un record mondial. Diva nu-și trăiește iubirea departe de ochii lumii, din contră, postează frecvent în social media fotografii alături de iubitul său. Cei doi își fac, de asemenea, declarații de dragoste spontane pe aceleași conturi de socializare. Știm totuși că Mihaela are peste douăzeci de ani de showbiz și știe cât și cum să dozeze informațiile oferite publicului. Când vine vorba despre declarațiile controversatei brunetă, nimic nu e la voia întâmplării.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsnicia cu Felix Baumgartner

Totuși, în cadrul unui interviu pentru Blogul lui Otravă, Mihaela Rădulescu s-a referit la relația cu Felix Baumgartner în alți termeni decât cei cu care ne-a obișnuit, aducând vorba de căsnicie. 'S-a întâmplat să ne privim ochi în ochi și să ne îndrăgostim, la un moment dat. Cred că iubirile mișto sunt astea total neașteptate, ca a noastră. Nu trăim în aceeași țară, avem viața în 2 case, luăm avioane, elicoptere sau mașini ca să trăim împreună…din bucăți, prețuim fiecare zi și noapte împreună, ne e dor, ne e bine…, ne e altfel decât într-o căsnicie clasică. Nu-i mai bine sau mai rău, e doar altfel', a declarat vedeta, întrebată fiind despre povestea de dragoste cu Felix.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre căsnicia cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu are o relație de patru ani cu Felix Baumgartner

Referirea la 'căsnicie' este cu atât mai intrigantă cu cât Mihaela nu a confirmat niciodată ipoteza unui mariaj. Iată ce spunea despre asta într-un interviu pentru Libertatea: 'Nu avem aşa ceva în plan. Eu nu vreau nici un alt măritiş, vreau doar să fiu fericită, iubita şi preţuită. Câtă vreme simt asta, pot să dau tone de iubire şi dedicare la schimb. Nu mai cred că nişte hârtii ar fi vreo garanţie de rezistenţă în cuplu, cred că doar nişte sentimente trainice pot face asta.'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Iulia Albu, critică aspră la adresa lui Smiley

Tily Niculae are probleme de sănătate. A plecat în străinătate, la tratament

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton